2010. február 24., szerda

Angol

SZiasztok!

Az újabbak:

http://barbibu.glogster.com/17th-feb/
http://barbibu.glogster.com/24th-feb/

Jó mulatást!

Barbi

2010. február 18., csütörtök

Tornázzunk okosan:)

MosolyVárunkban 2010-ben elindítottuk a prevenciós jellegű gyógytestnevelő irányításával üzemelő játékos tornánkat, aminek segítségével felmérjük a gyermekek testi készségeit, képességeit, adottságait.

Zsuzsi kedves csalogatására, már az első alkalommal az összes gyermekünk csatlakozott a vidám tornához az ejtőernyőn.

Ügyeskedtünk, próbálkoztunk, figyelmesen hallgattunk Zsuzsi néni mosolygós instrukcióit és igyekeztünk, úgy végrehajtani a feladatokat, ahogy azokat kell. :)



Célunk, a gyermekek felmérése után, olyan program, egyénre szabott fejlesztési terv kidolgozása; aminek segítségével az egészséges életmód, az egészséges mozgásfejlődés egyénre szabott ütemét biztosítani tudjuk a gyermekek számára.


2010-től minden héten legalább két nap a sporté MosolyVárunkban. Hiszen a judot sem szabad elfelejtenünk, aminek hatása már most érződik gyermekinken. Mozgás koordinációban, ügyességben Zsuzsi szerint "meglepően nagyon jók" gyermekeink - és ezt természetesen István kitartó munkájának köszönhetjük:)



Kacagással zsúfolt, hangulatos tornászós napjainkon minden kedves érdeklődőt, szeretettel látunk - természetesen, gyermekével együtt:)

2010. február 13., szombat

Angol

Sziasztok!

Kattintsatok az alábbi linkekre, és megtaláljátok az elmúlt pár angolóra posztereit a dalokkal, szövegekkel, videókkal!

Jó szórakozást!

Barbi

2010. február 12., péntek

Februári sütögetés:)

Lassan hagyomány már nálunk, hogy csütörtöki sütögetésünkre mindig vendégek érkeznek. Hol egy anyuka, hol csak kíváncsiskodó szülők gyerekekkel hol pedig mi hívunk meg valakit azért, hogy jöjjön, érezze magát jól velünk egy délelőtt erejéig.


Mi pedig ügyeskedünk: bekeverünk, méregetünk, kisimítjuk, megkóstoljuk, lapogatunk, rászórunk, újra megkóstoljuk, szaggatunk, megint megkóstoljuk, lekenjük és megsütjük - ja és ismét meg kell kóstoljuk:)






Nagyon élvezetes délelőttök ezek a gyerekeknek, szülőknek, és persze nekünk is:) És a végeredmény mindig elfogy az utolsó darabig:)





Sütünk mi csokisat, diósat, bio-sütit, hagyományost, mami-receptje alapján, a mi fejünk utánit - szóval mindent amihez éppen csak kedvünk van:)







Apró kezek, fürge ujjak, gondos munka - amint látjátok így könnyű dolgozni:)


Változás!!!
Vidám sütögetős délelőttjeinket, jövő héttől keddenként rendezzük meg!














Amikre ezúttal is szeretettel várunk minden kíváncsi kislányt, kisfiút, ügyeskezű anyukát, apukát és nagymamát és persze nagypapát:)










Addig pedig amíg nem találkozunk egy újabb sütögetős délelőttön - beszéljenek helyettem a képek......:)
Mindenkinek sütiktől illatozós szép hétvégét kívánok!:)


2010. február 10., szerda

A tél örömei a MosolyVárban:)

Komoly a tél - nagyon komoly. :)
Nagy a hó, fúj a szél, csíp a hideg.
De nekünk meg sem kottyan. :)Minden nap élvezzük a szép fehér tél adta örömöket nagy udvarunkon.:)
Peti konkrétan, egy igazi jeges-havas élményparkot varázsolt nekünk alagúttal, hó-házikóval, bob és csuszkapályával.:)





Teszteljük is rendesen - de eddig a kivitelezésben nem találtunk hibát:) Pedig mi mindent megtettünk - elhihetitek:)


Bemegyünk, rámászunk, alá bújunk, lecsúszunk, felkapaszkodunk, lehempergünk......és még hosszan-hosszan sorolhatnám:)




És persze az igazi szánkózás sem maradhat el, ahol a csapat apró hölgy tagjai is nagy élvezettel hódolnak a tél örömeinek.




Férfiaké a komoly munka, mint a hólapátolás. Szeretném látni azt a férfiembert aki ekkora mosollyal lapától, mint ahogy azt Ádi teszi:)









Nagy boldogság a sok hó, és nem akarok hálátlan lenni, hiszen, kaptunk az idén bőven belőle az égiektől- de mégha ilyen széles gyermekmosolyt is látunk minden nap miatta, úgy nagyon őszintén, legbelül, azért néha már hiányzik az a szép tavasz, sok napsütéssel.:)


Nade addig is amíg megérkezik hozzánk a tavasz - élvezzük ki a sok havat, a nagy gyerek kacajt és a sok izgalmas téli játékot a havas, jeges, MosolyVár - udvaron.:)