2009. május 24., vasárnap

Hogy mit csináltunk 1.5 hétig??

Az úgy volt, hogy meglátogatta MosolyVárunkat egy gyönyörű Rozsdafarkú, aki azóta sem tántorít innen, és napi szinten megkukkantja mi is történik nálunk:)Természetesen a madárka érkezése azonnal inspirálta Melindát egy kis éneklésre, hangszerekkel való ismerkedésre. Már csak azért is, mert Melinda a múlt héttől MosolyVárunkba, játékos formában, népi zenével, népi hangszerekkel való ismerkedést, illetve népzenére való együttmozgást , mozgásfejlesztést vezet, ahol az együttmozgás és éneklés örömére való építéssel az utánzásra alapozott népi hagyományokkal való megismerkedés a cél.


Aztán persze judoztunk is Istvánnal és Gergővel:)


Botink, aki a beszokás nagy feladatát leküzdve, teljes erőbedobással vetette bele magát judos tornánk örömeibe, hatalmas sikerélményeket könyvelhetett el magának - hiszen bátran átegyensúlyozott - no nem a fekvőrendőrön, hanem a fekvő Gergőn:)A hasizomgyakorlat is ment és a komoly munka után megengedett volt a párnacsata is. Hatalmas sikongatásuk és örömteljes kacajuk minket felnőtteket is mosolyra késztetett -


és bevallom egy kicsit mi is beszálltunk ebbe a kis csatába!:)









Aztán persze a szobánk csinosítását sem hanyagoltuk el az elmúlt időszak alatt, hiszen a tavasz lassan leköszön és érkezik a nyár:)
Mivel Annamari az éhes kis kukacokról mesélt a gyerekeknek, na és a pillangókról, meg méhecskékről (nanáá biológia szakos:) ) - hihetetlen miket tud:) - azonnal kukacgyártásba és pillangó készítésbe kezdtünk.



Az eredmény önmagáért beszél! Nézzétek!!!
A szivárványom előbújó napocskák, a méhecskék és pillangók táncában gyönyörködő fák, mind mind a kicsi MosolyVár lakók ügyes mancsait dicsérik! :)


2 megjegyzés:

  1. Hogy ez mekkora ötlet!:D Mindet végig olvastam! És nagyon jól szórakoztam! Grat. az agyas kitalálónak és a megvalósítóknak! Bandi vok Vp.ből.

    VálaszTörlés