2011. február 3., csütörtök

MOST ELŐSZÖR:)

Végre-végre annyi idősek lettünk, hogy az 1%-ra is jogosultak vagyunk:)
Kérem, ha eszetekbe jutunk adóbevallásotok ügyes-bajos elkészítése közben, céljainkkal egyet értetek és méltónak éreztek rá minket, akkor gondoljatok ránk, amikor felajánlásaitokat teszitek.

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL
A kedvezményezett adószáma:
19383619-1-19
A kedvezményezett neve:
Kincs a Mosoly Közhasznú Alapítvány
Balatonfüred Balassi Bálint u. 14.
A nyilatkozatot tegye postai szabvány méretű borítékba.
Fontos!
A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az Ön nevét, lakcímét és adóazonosító jelét pontosan tünteti fel.
Köszönöm mindenkinek, aki most ilyen formában is a támogatásáról biztosít minket.
Remélem, hogy segítségetekkel, nagy meglepetéseket fogunk tudni szerezni a gyermekeknek.:)
Hiszen ismertek.... terveim már vannak....
csudaklassz fejlesztő játékokat néztem már ki:)))

4 megjegyzés:

  1. Az enyém, a tiétek. Örömmel. Háromnegyed órája olvasom ezt a blogot és újra 2 éves akarok lenni. Tessék mondani, van esélyem felvételt nyerni?
    A.Cs.

    VálaszTörlés
  2. Remélem,hogy sokan fogják felajánlani adójuk csekély 1 %-s részét nemes célokra.( bár többet adhatnánk !!! ) Ilyen családias és szeretetteljes légkört , melyet Nálatok a mosolyvárban éltem át tinédzser lányommal együtt röpke pár óra alatt 2010 húsvétkor azt erősítette meg bennem, hogy létezik ma Magyarországon olyan intézmény, ahol szeretik a gyermekeket , az óvonéni nem az óráját lesi , hogy mikor van vége és lehet haza menni, hanem őszintén és szeretettel foglalkoznak a lurkókkal és szüleikkel egyaránt.
    Kívánom , hogy sikeresen és ilyen boldogan éljen és működjön tovább nagyon sokáig a Mosolyvár!! Ritka manapság az olyan közösség, ahol igazi értékek és érzések uralkodnak ,tartsátok hát meg minél tovább !!Sok Sikert kívánok és természetesen én Nektek adom az adóm 1%-t!!! Somogyi Gréti

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük - köszönöm!
    Kedves A.Cs.! Esély az mindig van, bár van egy olyan érzésem, hogy már rég elmúltál 14:) De az 1%-ot hálás szívvel köszönöm:)

    Drága Grétim! Boldog vagyok, ha jól éreztétek magatokat nálunk, remélem még sokszor átélhetjük együtt ezt.... vagy valami hasonlót!:) Természetesen az 1%-nak is nagyon örülök,de annak még jobban, hogy az érzéseink és a képviselt értékeink ennyire nyilvánvalóak. Megtartjuk:) Ezen dolgozom! Téged pedig szeretlek - de nagyon:)
    MosolyVár/Kata

    VálaszTörlés
  4. Az enyém is a Tiétek. Köszönjük az eddigieket, biztosan remek nyár elé fognak nézni a gyerkőcök Nálatok. Örülök az új helynek is, érezhető ahogy szép lassan "belakják" a kicsik. Csak így tovább! BoKata

    VálaszTörlés