2012. augusztus 25., szombat

Kirándulások hete

Nemzeti ünnepünk, augusztus 20. hete az idén elég rövid volt az ünnepnap miatt, de a hét annál forróbbra "sikeredett"!! A 40 fok közeli kánikula a kedvünket nem szegte ugyan, de nagyban befolyásolta Mosoly- és Kalandvárunk e-heti programját.


Minden eshetőségre felkészülve azért már a hét elején megismerkedtünk a természetjárás, a túrázás "szabályaival", kellékeivel. Füves, fás mondókákat, dalokat énekelgetve készültünk fel hátizsákos túránkra a közeli játszóhelyünkre! 







Másnap aztán már hosszabb túrára indultunk, a helyi Kiserdőbe, mivel megállapítottuk, hogy a nagy meleg ellenére megy nekünk ez a túrázás dolog!! :-)
A Kiserdő árnyékot adó fái alatt a kánikula is elviselhetőbb volt, ezért boldogan kutattunk az erdőben elrejtett kincsek után, és játszottunk egy jót az erdei játszótéren. 
A természet lágy ölén tartott piknikünk után fáradtan, de annál  vidámabban tértünk haza.




A túrázásokat természetesen fergeteges strandpartyk, és "otthoni", mosolyvári játékok szakították meg, ha már "nyár van és éget a Nap!" :-)
 










  



 A lányok vajon mit kerestek ennyire??

Vagy éppen bújócskáztak???






Kis fotósunk közben rendíthetetlenül dolgozott, ......






és nagyszerű paparazzi-fotók készültek , lássuk csak!




Hello lányok!!! Ők már hozzászoktak a reflektorfényhez! :-)






 A homokozóban nagy sütés-főzés folyt!




 
 
Ők talán már sejtik, hogy sokat fognak érni ezek a fotók néhány év múlva????! :-)





 
A hét vége felé aztán úgy döntöttünk, hogy az erdőben is kiválóan át lehet vészelni a meleget, ezért tartva magunkat eredeti tervünkhöz,  Koloska-völgyi piknikre indultunk! 

 




Ott aztán jól megszeretgettük a fákat, ...









aztán meg egymást is!!! :-)


A természetben a tízórai is sokkal jobban esett, ugye fiúk???

Aztán fájó szívvel vettünk búcsút kedvenc kirándulóhelyünktől, de újabb élményekkel gazdagodva indultunk haza, és már ott  elhatároztuk, ide hamarosan megint visszatérünk!!!!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése