2013. január 6., vasárnap

Best of 2012 :)



2013. év első blogbejegyzését mivel is kezdhetném,  mint hogy minden kedves Gyerkőcünknek, régi, mostani  és majdani Mosoly- és KalandVárlakónknak, valamint kedves szüleiknek, családjuknak, az összes barátunknak, ismerősünknek egészségben, békességben, boldogságban, jókedvben gazdag,
NAGYON-NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT kívánjunk!!!
Itt az új év elején kezdjünk egy kis áttekintéssel, foglaljuk össze röviden, mi minden történt Családi Napközijeinkben az elmúlt évben:

A 2012. esztendőt már új helyünkön, a Balassi Bálint u. 24-ben kezdtük, egy szép, modern, tágas, kimondottan gyermekeknek kialakított Családi Napköziben!
Birtokba vettük, és pillanatok alatt belaktuk, sajátunknak éreztük új "lakhelyünket!"
  





A költözés izgalma után megkezdődtek a dolgos hétköznapok: rengeteg játékkal, érdekes foglalkozással, mókával, zenével, tánccal, sütéssel-főzéssel, evéssel-ivással:












Hipp-hopp eljött az év első családi rendezvénye, a Farsang, ahova a cicákon, hercegnőkön kívül Bohóc, és egyéb partyarcok is ellátogattak. :)




 
Barbi angolóráin egész évben jól éreztük magunkat!:)



Lassan véget ért a tél, és Húsvétkor már a szabadban simogathattuk a kis nyuszmókokat.











 
   
Májusban a gyermekek által készített  Sógyurkával pályáztunk, és a kedves szülők, barátok, ismerősök szavazatai segítségével egy csodálatos, egészséges játszóhelyet, egy sóhomokozót nyertünk!!!!!  Köszönjük Dr. Wolf!!


A Nyárköszöntő héttel kezdetét vette a VAKÁCIÓÓÓÓ, nagy közös nyaralásunk, amely során hetente különböző témákat dolgoztunk fel, éltünk át, játszottunk el, így volt minden: Nemzetek hete, Indián hét, Balaton hete, Kirándulások hete, Zöldség és gyümölcshét,... stb. mindez a teljesség igénye nélkül. 
A nyár legjobb pillanataiból szemezgettünk:















A Vakáció végén természetesen el is búcsúztattuk a nyarat:











A szüreti időszakban Mosoly- és KalandVárunkban is Szőlőünnepet rendeztünk, ahol sok régi és új kis lakót is köszönthettünk!







Az ősz beköszöntével benti programjaink alatt sem unatkoztunk: 
rendszeresen gyertyáztunk,









 

sütöttünk-főztünk, 








bütyköltünk, 








báboztunk, énekeltünk, zenéltünk,....












 sóhomokoztunk......
 Az ősz folyamán Gesztenye Guszti pályázatunk során egy sófallal is bővült Családi Napközink, így már- Balatonfüreden elsőként, és kizárólag-  komplett sóterápiás kezelésben részesülnek a hozzánk járó gyerkőcök: játék közben erősítik immunrendszerüket. :))










Az év vége Halloween-ünneppel, majd a Télapóra és a Karácsonyra való készülődés jegyében telt: nemhiába!! A sok jó, egymást szerető gyermeket látva ellátogatott hozzánk is a Télapó, majd a Jézuska is.














A legkedvesebb 2012. évi gyermekfotóinkkal veszünk búcsút 2012-től, és nyitjuk meg a Mosoly- és KalandVár Családi Napközik 2013-as évét, ahova továbbra is nagy-nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt!!!!












B.Ú.É.K !!!!!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése