2013. február 17., vasárnap

Élményfeldolgozás palacsinta-partyval :)

 

Elmúlt hát az utolsó téli ünnepünk is, a Farsang, de a hét első fele még mindig annak jegyében, élményfeldolgozással telt. Átbeszélgettük a pénteki bulit, ki hogy érezte magát, milyenek voltak a jelmezek, és szerencsére nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk vendégeinktől is. Megállapítottuk, hogy mindenki fantasztikusan érezte magát!

 Elő-előkerültek még a farsangi jelmezek, bohóc-sapkák, maradék lufik, összességében megállapítható tehát, hogy kis törpéink nagyon szeretnek ünnepelni, beöltözni, táncolni, bulizni, alig várják már a következő rendezvényünket! :) 

 
 









 Aztán visszazökkentünk lassan a dolgos hétköznapokba. A héten az állatokról tanultunk sok izgalmas dolgot: képeket nézegettünk, beszélgettünk a téli erdő állatairól, és  Helga is bábozott nekünk......... Mi mást, mint állatos mesét ?!!

  
Ha kedd, akkor Főzőcske, vagy inkább Sütőcske de okosan! a MosolyVárban.
Ezt már minden Várlakó nagyon jól tudja, és várja is! Különösen ezt a keddet várták nagyon, merthogy .......  ezúttal .....  közkívánatra   ....... össznépi .......
 Palacsinta-partyt tartottunk!!! :))))))


Alig győztük kivárni, hogy kisüljenek ezek a fantasztikus finomságok, ás máris "rávetettük" magunkat!!!
 






Aztán azért, hogy kondíciónkat is megőrizzük, ne tunyuljunk el egészen a tél folyamán a sok eszem-iszomban, tornaórát is tartottunk a héten!


 Nagyon jó móka volt a karikákban ugrálás, kötélhúzás, labdákkal való játék ......





aztán még kúsztunk-másztunk is egy kicsit.
 






Pénteken aztán szokás szerint Barbi is befutott, előbb a MosolyVárba, aztán a csőbe is!!! :)  Hajrá Barbi!! :)
 

Miután sikeresen átküzdötte magát az akadálypályán, megengedtük, hogy megtartsa szokásos angolóránkat, ami megintcsak jó hangulatban telt: énekkel, tánccal, ugra-bugrával..
 
A végén a gitárjátékot már kellőképpen kipurcanva hallgatta a csipet-csapat!







A végén már éppen csak arra maradt energiánk, hogy anyukáinknak gyönyörűséges hóvirágokat ragasszunk meglepetésként, ezzel is csalogatva a tavaszt!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése