2013. március 4., hétfő

Barbizunk:)

Ha péntek, akkor pedig ........   angolóra a MosolyVárban!!! Ha már mindennapjaink bemutatását kezdtük meg a múlt héten, akkor nem mehetünk el említés nélkül egyik legkedvesebb heti programunk, Barbi angolórája mellett!!!!



Egyik biztos pontja a hétnek, és minden gyerkőc nagyon-nagyon lelkesen várja. Ők pontosan tudják, ha Barbi megérkezik, akkor ugyan magyar szót nem hallanak, de garantált a jókedv, a rengeteg móka, kacagás.











A MosolyVárban nagyon fontosnak tartjuk, és nagy igény is mutatkozik rá a gyermekek és szülők részéről, hogy hetente minimum egy alkalommal a gyermekek játékos formában ismerkedjenek az angol nyelvvel.
Természetesen ilyenkor nem nyelvvizsgára készülünk, de hatalmas előnyt jelent a később nyelvet tanuló gyerkőcöknek, ha már kisgyermek korban rendszeresen hallják az idegen nyelvet, angolul tanulnak mondókákat, verseket, dalokat.... sőt Barbi gyakran velünk tart kézmosásnál, tízóraizásnál is, így a hétköznapi dolgokat is két nyelven hallhatják a kis csemeték.
És ha mindezt egy olyan nagyon vicces, kedves tanárnénitől hallják, mint Barbi, akkor az kész főnyeremény!!  Szeretik is nagyon!!! :)))









 Ha Barbi, akkor ének, zene, tánc, gitározás, torna....


            rengeteg bohóckodás....
és még több mese!!!!!  És mindez idegen nyelven!!!
 
Így pedig, éppen ahogy a magyar nyelvet, észrevétlenül használni kezdik, ami egy kincs lesz a későbbiekben az útravalós tarisznyájukban:)

Mi más is kellene egy lelkes gyerekcsapatnak?????


A mosolyukat elnézve...talán....egy új projekt, mindennapos angollal és mindennapos Barbival??:) Hmmm:))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése