2013. december 1., vasárnap

November végén

Itt van a tél, itt van bizony lassan!!! Családi napközijeink kis törpéi nagyon várják! No persze nem a fagyoskodás miatt, hanem ők csak a szépségét érzékelik az elmondásokból, mert ugyan ki emlékszik már arra 1-3 évesen , hogy mi volt az előző télen???
Azt viszont ők maguk is tapasztalják, hogy egyre hidegebb az idő, amikor bebugyolálva, kipirosodott orral szaladgálnak az udvaron, minden pillanatát kihasználják, és kiélvezik a kint létnek, amíg még megtehetik, és nem esik az eső! 


 












 

Alig várják amit a felnőttek rebesgetnek, hogy lassan leesik az idei első hó????
Erre különösen készülnek, és ennek megtörténtét naponta többször is ellenőrzik az ablakból! :)



 


 
Hogy biztosra menjenek, csalogatásként hófelhőt, és hópelyheket ragasztottak MosolyVárunk ablakára dekorációul, szemléltetve, hogy nálunk bizony már valóban tél van!! :)  

Mintegy búcsút intve az ősznek, és a meleg napsütésnek, napocskakezekből készítettek a héten dekorációt Családi Napközink falára!






Na és mivel is várhatnánk még a telet, és a hóesést?? Természetesen rénszarvassal!! Erről is gondoskodtak heti Bütyköldénkben! Nem beszélve arról, hogy egyre többet emlegetik, hogy a rénszarvas is eljön hozzánk a jövőhéten, magával hozva szánján a Télapót vagy mi?




Biztos ami biztos, gyerkőceink megfogadták, hogy ők bizony nagyon jól fognak viselkedni a közeljövőben, hátha tényleg már leselkedik a nagyszakállú, valahol a kertek alatt? A fogukat is alaposan megmossák mindig evés után....



Szépen énekelnek, mondókákat, verseket tanulnak a Télapó tiszteletére....   sosem lehet tudni!! :)









Hogy hogyan készülünk még a Télapóra a jövő hét folyamán, és hogy valóban eljön-e a Családi Napközinkbe? Erről a jövőhéten Ti is meggyőződhettek! Kukkantsatok be hozzánk!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése