2014. június 15., vasárnap

Nyaralásunk színtere :)

Ahogy ígértük a múlt héten, bemutatjuk Nektek azt a szépséges, hatalmas, csupazöld, csupafű játszóteret, amely fontos helyszíne lesz közös nyári programjainknak!



Hát először is, még a kis nyaraló-pajtások megérkezése előtt nagyfiaink varázsvesszőkkel bejárták a "birtokot", vízereket keresve, és meghatározták a játékra, mókára legmegfelelőbb pontokat a hatalmas udvaron. :)




Kipróbálásra került a hosszú téli pihenő után a "sokmindenegyben" csúszda-mászóka-hinta-nagy homokozóval, mely a gyermekek kedvence!











 Már most bizonyos, hogy a hatalmas füves udvar nagy-nagy futó-, és sorversenyek színtere lesz!


Jelentjük, a hintaágy is kipróbálva! Abszolút alkalmas egy időben akár 7-8 törpe hintáztatására! :) Vagy egy hölgyemény napoztatására, három másik gyerkőc által ringatva!


A kerékhintáról meg aztán ne is beszéljünk! Csapatépítő programnak is kiváló, amikor 4-5 kismanó egyidejűleg hintázik, komoly eszmecserét folytatva a világ dolgairól!











És milyen jó, hogy mindig akad egy hős lovag, aki lelkesen hintáztatja a cserfes hölgykoszorút! :)


A nagy hőségre készülve medencéink is bevetésre készen várják a pancsolókat! A kis csapat lelkesen segédkezett a medence feltöltésében!


Természetesen árnyas zugot is találunk a hatalmas kertben, amely kiváló helyszín egy kis pihenésre, hidratálásra, közös piknikre....

 






 
Ha már itt jártunk, és ha már cseresznyeszezon van, akkor nem hagyhattunk ki egy kis kóstolót sem! És persze a cseresznye-fülbevalót is minden kislány kipróbálta!



És amíg friss volt az élmény, házi Bütyköldénkben meg is örökítettük a gyönyörű, zamatos, mosolygós cseresznyéket!


 

 




Csengénket is megünnepeltük a héten! 
Isten éltessen még egyszer kicsilány! :)



Így készülünk hát a közös nagy VAKÁCIÓRA, mely hétfőtől kezdetét veszi 
Családi Napközijeinkben!

Nagy-nagy szeretettel várunk minden kis és kicsit nagyobbacska érdeklődőt!

Nyári programunkat keressétek itt, a blogon!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése