2014. augusztus 24., vasárnap

Népi játékok hete

MosolyVári közös nyaralásunk sajnos lassan a végéhez közeledik. Utolsó előtti nyári hetünk programja, témája a népi játékok, varázslatok, "csodák" voltak.
Varázsoltunk például, kísérleteztünk vízzel és tűzzel, festettünk ujjal és ecsettel, csöppségeink kicsi kezei közül csodálatosabbnál csodálatosabb alkotások kerültek ki! :)

















Ti tudtátok például, hogy a viasszal előrajzolt képek befestésével varázsolni is lehet? Már mi is tudjuk! :) 


 
Két Bütykölde között  - kihasználva a gyönyörű napsütést- sétálni mentünk:



A nyári virágokat kicsit más formában is megörökítettük:



 Szép virágok ide, vagy oda, mosolyvári férfiembereink a héten sem hanyagolhatták el az építkezést:






                                                         

         de az autó-motorsportot sem! :)

Természetesen a mesék, a zene továbbra is Családi Napközijeink mindennapjainak része, így a népi mesejátékok is. Ez utóbbiak egyik főszereplőjét is megalkottuk a héten, nem is akárhogyan!!!
Össznépi lúdkészítésbe fogtunk!!! :) De milyenekbe! Piros, kék, rózsaszín, zöld, a szivárvány minden színében pompázó liba-hadsereg népesítette be Bütyköldénket!



 Nem múlhat el hét nálunk buli nélkül! Így volt ez most is! Zenés-táncos lufitáncoltatós mulatság még egy ilyen nyúlfarknyi hétbe is bele kell, hogy férjen! :)


Mint ahogy egy palacsinta-party is a gyönyörű napsütésben!





Kreatív nyári hetünk végén minden kis résztvevő megkapta méltó jutalmát egész hetes alkotótevékenységének elismeréseként, amellyel aztán csöppségeink - nagyon kreatívan, bár mi nem erre szántuk -  ruhájukat díszítették! :)




Elröppent hát hipp-hopp ez a hét is! Augusztus utolsó hete következik, amikor már nyarat, és sok kis hozzánk járó gyerkőcöt is búcsúztatunk. :( Azért tartsatok velünk továbbra is! :)
 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése