2016. szeptember 11., vasárnap

Nyárias szeptember

Bár naptár szerint beköszöntött az ősz, de ennek az időjárás tekintetében még nyoma sincs! Nyárias melegben, már-már kánikulában telt első őszi hetünk: mert hozzánk is "becsengettek"!
Hogy ez mit jelent? Közös nyári mosolyvári Vakációnk után visszatértünk a szürkének cseppet sem nevezhető hétköznapjainkhoz! Rendszeres heti programjaink visszatérnek a régi kerékvágásba, így volt ez már a héten is:

Amit minden újonnan érkező Mosoly- és KalandVár-lakónak ígérhetünk: Továbbra is lesz rengeteg program, játékos tanulás,

 






 
vidám angolóra Barbival,  jó idő esetén, akár az udvaron is! 





gyermekjóga Dórival, amely erősíti a gyermekek immunrendszerét, és a játékos foglalkozások keretei között a gyermekek tanulnak a saját testükről, arról, hogy tudatosan képesek vagyunk irányítani magunkat, de nem csak testünket, hanem elménket is. pl. gyakorlatokat tanulnak mérgük levezetésére, vagy arra, hogyan nyugtassák meg magukat.

 


 



 














Bütykölde, amely során ragasztunk, vágunk, színezünk, festünk, rajzolunk, dekorálunk.... mindig az évszaknak, hónapnak, közelgő eseménynek, eseményre készítünk valami nagyon aktuális, nagyon kreatív dolgot.
A héten például őszi dekorációra váltottunk: apróságaink alaposan kivették részüket a nagy munkából:



 
 




 


 









 








 

Állandó programunk a heti sütés-főzés, a gyermekek segítségével:

 



 tornaórák bent,

 


 













 
 és ha az idő engedi kint is.


 

 







 Nagy-nagy homokozások kint....

 



     és sóhomokozások bent, amely időjárástól független!








Persze a legeslegfontosabb a kötetlen játék, amelyből szintén nagyon sokat ígérhetünk! Kint a csodaszép, hintás, mászóváras, trambulinos, "sokmotoros"  játszóterünkön...

 


 

  



 
 







csakúgy mint benti termeinkben:




 
 








Ha Te, vagy gyermeked is kedvet érez, hogy kipróbálja, milyen is nálunk egy igazán tartalmas, szórakoztató nap, keressetek fel minket bátran! Téged is vár a Mosoly- és a KalandVár!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése