2018. június 2., szombat

Látogatóban a mentőknél

Három hetes élménybeszámolónk utolsó részében arról mesélnénk, hogy a rendőrségi és a tűzoltós élményeink után csütörtökön JOCI - buszra pattantunk, -mint mindig, amikor valahova utazunk, - és meg sem álltunk a balatonfüredi légi- és szárazföldi mentőbázisig.







 







Kezdetben megilletődötten közelítettük meg a hatalmas sárga gépmadarat, akinek szerencsére éppen nem kellett mentésre mennie, így a mentősbácsik segítségével egészen közelről is megszemlélhettük ezt a repülő sárga csodát.



És ha már ott voltunk, természetesen nem csak szemléltük.... 







 
kipróbáltuk... beültünk, megnéztünk, megtapogattunk mindent. :)



 


 


 






A helikoptert vontató traktor, és a rohamkocsi legalább annyira érdekes volt gyerkőceinknek.

 






A légimentők után a bázis másik részére sétáltunk át, ahol igazi mentőautókat csodálhattunk meg testközelből.

 

 
Hát persze, hogy itt is mindjárt bepattantunk, hogy kipróbáljuk benne amit csak lehetett.




Az érdekes bemutató, és sok-sok látnivaló után saját készítésű ajándékkal mondtunk köszönetet a kedves mentősbácsiknak, hogy ilyen fantasztikus élményben lehetett részünk ezen a napon is.

 






Kicsit fáradtan, de annál nagyobb elégedettséggel és boldogsággal pihentünk meg, és tízóraiztunk a parkban, és játszottunk még egy kicsit a hazaindulásig.




Még sokáig emlegettük ebben a három nagyon fantasztikus napban szerzett élményeket .

 


 


 



Ezúton szeretnénk még egyszer köszönetet mondani a balatonfüredi rendőrkapitányságnak, a tűzoltóságnak, és a mentőknek, hogy ilyen csodás élményekben részesítettek mosoly- és kalandvári apróságainkat!

Továbbá szeretnénk megköszönni a mindig kényelmes, gyors, és biztonságos utaztatást állandó partnerünknek, a JOCI-busznak is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése