2020. február 12., szerda

Sütés-főzés a MosolyVárban

A farsangi időszak is a jókedvről, a sok-sok táncról, játékról, tavaszvárásról szól a MosolyVárban, miközben minden héten sütünk-főzünk is valami finomat.

Nagyon fontosnak tartjuk családi bölcsődéinkben az egészséges táplálkozást, ezért ugyan minden héten meglepjük Apróságainkat valami extra finomsággal a napi 4 étkezésen kívül, de az a finomság egészséges is!

 




 A már jól bevált és megszeretett zöldséges mártogatósokon, és smoothies dolgokon kívül bevezetésre kerültek pl. az avokádó-krémes magvas kenyér, a gyümölcsturmixok sokasága, és a müzlipoharak: joghurtos-almás müzlipohár, joghurtos, almás-banánis müzlipohár, stb.








Reggelijeinket is modern formába öntöttük: tojásmuffinjaink hódítanak a gyermekek körében: medvehagymás-sajtos , párizsis-sajtos, sonkás-hagymás tojásmuffin, valamint kompótjaink is színesítik étkezéseinket.



Heti egyszeri sütögetésünk során pedig a jövő kis cukrászmestereit "képezzük", valamilyen egészséges nasi elkészítésével.

Az étkezéseken kívül az egészségmegőrzésünkhöz fontos a rendszeres testmozgás: ezt heti nagy, és napi kistornaóráinkon "teljesítjük", na meg persze a gyerekjógákon Dórival...





Barbi angolórái is felérnek néha egy-egy torna-, vagy táncórával.....


 és persze a naaaaaagy sétálásaink, amit imádunk! Nem is olyan nagy baj már, hogy kimaradt az idén a tél!










Azért hóvirágokat bütyköltünk az elmúlt héten , köszöntve a várhatóan közeledő tavaszt....





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése