2010. március 17., szerda

Még egy gondolat a farsangról:)

Tudom-tudom :) nagyon nagyon el vagyok csúszva megint. De mivel már számomra is kínos minden bejegyzést elnézést kéréssel kezdeni és szabadkozva zárni, ezért most egy huszáros vágással csak annyit mondok, hogy nagyon örülök neki, hogy eljutottam odáig, hogy megoszthatom Veletek farsangi mulatságunkról készült képeinket:) Farsangoltunk tehát, mókáztunk, kacagtunk egy délelőttön át, anyukákkal, apukákkal:)
Kinga már reggel nekilátott és gyönyörű dolgokat alkotott a bájos pofikra:)
A gyerekek közben folyamatosan érkeztek és változtak át. Volt nálunk tündérke, pókember, csontváz, dinó, póni, oroszlán, superman, tengerész, maci és még ki tudja mi minden:)







Táncoltunk, énekelgettünk Erika néni vezetésével, majd bemutatkoztunk egymásnak, hogy mindenki alaposan megcsodálhassa a farsangi énünket is:)








Vonatoztunk, amibe még Annamari is beállt PocaklakóLilikével:)








Miután megtáncoltattuk a gyermekek apraját és nagyját sőt még egy egy lelkes anyukát és apukát is, ideje volt falatozni a finom farsangi tízórainkból:)




Köszönjük Lacinak az isteni finom farsangi fánkot, ami ezúttal három méretben készült. A legkisebb a legkisebbeknek a közepes a nagyobbacska gyermekeknek és a legnagyobb a felnőtt szájakhoz volt méretezve - és ha hiszitek ha nem minden fánk megtalálta a gazdáját nálunk:)

Miután mindenféle finomsággal és farsangi eledellel megtömtük pocakunkat egy kis előadásra invitáltuk a gyermekeket és kedves szüleiket:)










Anikóval, Beával, Erikával és persze Erika nénivel bemutatásra került a "Répa" c. nagyon régi ámde nagyon kedves mese:)










Mese végére a gyermekek segítségére is szükségünk volt, mert a fránya hatalmas répa csak nem akarta az igazságot, csak nem akart kijönni a földből pedig már húzta apóka, anyóka, az unoka sőt még a kutyuskájuk is:)

Aztán csak összejött ez nekünk:))) Répát kihúztuk, és miután megcsodáltuk méreteit, arra gondoltunk mindenkinek lehetne egy ilyen szépséges farsangi répája - így aztán azonnal neki is láttunk.....










Színes só-liszt gyurmából répákat alkottunk aminek segítségével otthon mindenki elmesélhette újra élhette a látott farsangi mesét:)

Egy újabb közös tánc és zenés dínom-dánom kezdődött, amibe most már mindenki bekapcsolódott:)









Apukák is merítettek a bátorság-vízből így velük is táncolhattunk egy nagyot:)










Vidám délelőttünk végére alaposan elfáradtunk. Meglepetésként és jól megérdemelt jutalomként a gyermekeknek zsákbamacskával kedveskedtünk:)

Aki úgy kukucskált kintről, mint ahogy Mesike a MosolyVár ajtajába vésett váracskán befelé, az egy nagyon vidám, családias, izgalmas, mókás farsangi mulatozást láthatott nálunk, amiben a gyermekek és reményeink szerint a felnőttek is nagyon jól érezték magukat:)

Hááát ilyen volt MosolyVárunk immár második farsangja.
Huuuuu hogy megy az idő.....hihetetlen, hiszen még csak most írtam az elsőről:)
Ugye megérte várni a beszámolóra?!:))

2 megjegyzés:

  1. Kedves KAti!
    Rád mindig érdemes várni!
    Nagyon cukik a képek! Henrik az elsőn eszméletlen! Lujzikából meg igazi modell lesz :)
    Külön öröm számomra hoyg belőlem, csak apró részletek láthatóak kivételesen! Köszönjük az élményt, nagyon jól éreztük magunkat :)

    VálaszTörlés
  2. Drága vagy Gabica:) Te is megvagy teljes terjedelmeddel nálam, de azt csak privát VIP-es tagok láthatják:) A popsis képedet meg a pasik kizárólagos joggal elkobozták:)
    Örülök, hogy jól éreztétek magatokat remélem így lesz a hamarosan megrendezésre kerülő "nyuszis" rendezvényünkön is:)
    MosolyVár/Kata

    VálaszTörlés