2010. május 6., csütörtök

Megalakultunk:)


Nagy örömmel tudatom Mindenkivel, hogy tegnap 2010. május 5-én szerdán megalakult a SmileCastle Club a MosolyVárban:)
Barbi vezényletével megkezdtük a munkát.:)
Miért újultunk meg?
Az eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy a foglalkozásokon a gyerekek sokkal jobban veszik a lapot, mint ahogy azt valaha is elképzeltük, azon kezdtünk gondolkodni, hogy lehetne még eredményesebb a munka. Arra jutottunk, hogy legjobb lenne, ha biztosítanánk annak a lehetőségét, hogy a foglalkozásokat az eddiginél nagyobb mértékben egymásra építhessük. Ehhez fontos, hogy lehetőség szerint minden gyerek mindegyik foglalkozáson részt vegyen. Ezt az igyekezetet jobban támogatja a klub forma.









Mi lesz más mint eddig volt?
Minden gyereknek lesz egy saját füzete,
amiben rögzítjük, hogy mi történt az egyes foglalkozásokon, értékeljük a részvételüket és az ő reflexiójuk is megjelenik az óráról. Minden alkalommal beragasztjuk az internetes elérhetőségét az összes dalnak, versikének, képnek, egyéb anyagnak, ami az adott órán elhangzott.
Minden óra után egy kis angol teázásra, levezető játékra, csacsogásra várjuk a gyerekeket egy kis rágcsi kíséretében, ahol megbeszélhetjük a következő alkalom várható történéseit és az óra anyagát feldolgozhatják.
Mindemellett

SmileCastle Club kártyát kapnak a gyerekek, melyen a havi klub díj befizetésének láttamozása mellett a kedvezmények feltüntetésével egy játékot nyújt a gyermekek számára. Minden hónap elején egy Edddie matrica tulajdonosa lesz a klubba járó gyermek, aki ha az év végén a 12 matricát Összegyűjtve Eddie egyik barátjára tehet szert. :)
Az előzetes megállapodás szerint, ebben a hónapban szerdánként 17 órától még lehet csatlakozni a SmileCastle Club munkájához, mely nagy szeretetettel várja az óvodás és kisiskolás korosztály angolul tanulni, játszani, énekelgetni vágyó tagjait.:)
Barbi legújabb művét ajánlom figyelmetekbe búcsúzóul:)
Azért ez sem semmi Teeee Barbi:))))
Kérünk méééég:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése