2010. május 14., péntek

Mesoooo:))

Mai blogolásom témáját Mesike máris mutatja:) Nézzétek csak....:)
Bizony a hölgy 2 éves lett:))
Az első másodikgenerációs hölgyünk egy családon belül:)
Már a nővére is hozzánk járt (huuu öregszünk:))


Kapcsolatunk valahol Réka-időszakunkba kezdődött, hiszen akkor hozzánk járt (vagy inkább csak hozták) a nővéréért. Tanúi voltunk az első támasztós ülésének (overálba, ha akart volna se tudott volna eldőlni, ahogy ezt a csajszit anyukája kitámasztotta) és az első lépéseknek is, amik természetesen a lépcső felé vitték a nőcit:)
Bár Viki mindent elkövetett, hogy mi jól megijedjünk Mesikétől (mindenféle rémtörténeteket hallhattunk, Mesóka hisztijeiről, tombolásáról...) Felkészültünk..... belevágtunk:)
Aztán megállapítottuk, hogy nem értjük mi van: ez a kislány egy álom:)
Mosolyog, ha érkezik, mosolyog ha összefutunk az utcán, mosolyog ha eszik, ha énekel, ha dolgozik, még beszélni is mosolyogva beszél:)


Ma pedig Őt ünnepeltük:)


Muffin-tortával, amit ők díszíthettek (kinek így kinek úgy össze is jött:)), pólófestéssel, gyertyázással, sok sok énekkel és jókívánságokkal. És persze az elmaradhatatlan MosolyVári - sünikével amit a szülinaposok kapnak meg:)


Talán nem is csoda, hogy ennyi központi szerep mellett Emesénk aztán az egész napot végig nevetgélte. :)








Édes kicsi Mesoooo!
Születésnapod alkalmából mi mást is kívánhatnánk Neked? Légy mindig ilyen nagyon boldog és vidám gyermek, mint amilyen most vagy! Legyen még vagy 100 ilyen vagy éppen ehhez hasonló szülinapod, és soha ne felejtsd el azt a csodálatos képességedet, amivel mindig, minden helyzetben tudsz mosolyogni.)
Mi mindannyian szívből gratulálunk Neked ehhez a nagyon komoly 2. esztendőhöz!:)


Isten éltessen Mesikénk:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése