2012. június 24., vasárnap

Nyárköszöntő hét

 

 

A héten kezdetét vette a VAKÁCIÓÓÓÓ , és ez azt jelentette számunkra, hogy megkezdődött nagy, közös nyaralásunk első hete, a


    

  N y á r k ö s z ö n t ő  h é t !!!!!!!



Hétfőn kiválóan csalogattuk a nyarat: saját kezűleg készített hangszereinkkel,  vidám, nyári dalainkkal, kis zenekarunkkal olyan fantasztikus hangulatot sikerült varázsolnunk, hogy valóban megjött a Nyár! Kíváló idő, forróság köszöntött be egész hétre, így minden tervezett programunk megvalósulhatott!!  

 

A keddi nap a versenyek jegyében telt: hatalmas versengést rendeztünk az udvaron. Volt itt minden:  zsákban futás, célba dobás, kötélhúzás, távolugrás, mindenki kipróbálhatta tehetségét a különböző versenyszámokban, és a legjobbak természetesen elnyerték méltó jutalmukat!










Szerdán óriás papírsárkányt készítettünk, és korábbi SóGyurkánk nyomdokain haladva, a mi napunk is sárkányeregetéssel telt! :-)))



Csütörtökön a fő programunk éhes kis bendőnk teletömése volt saját készítésű csíkos kuglóffal!!!
Mindenki részt vett a nagy munkában; kevert-kavart, lisztet szórt, tojást tört,....... majd gyönyörűséges művünket egy hangulatos piknik keretében az udvaron fogyasztottuk el, az utolsó morzsáig..... Utána volt ám éneklés, körjáték, móka-zene-kacagás!






Villámgyorsan elröppent az első nyári hetünk, és el is érkezett a péntek, a várva várt Nyárköszöntő bulink időpontja!

Legfiatalabb vendégünk Petrával









Zenés tornával indítottuk a napot, melyben Pipacs bohóc és Helga segített bemelegíteni izmainkat, felkészítve ezzel mindenkit a mozgalmas, izgalmas, meglepetésekkel teli délelőttre!

Reggelinket egy szabadtéri piknik során fogyasztottuk el, melyet egy Mókás előadás megtekintése követett.











 
A folytatásban kézügyességünket kamatoztattuk, és a nagy hőségre való tekintettel Bütyköldénkben szép színes napellenzők készültek..... 












A délelőtt második felében ügyességi versenyek következtek, -futás, sorverseny, csúszás-mászás, vizes poharas játékok,- ahonnan senki nem ment haza üres kézzel: Helga ajándék-matricáinak köszönhetően többen kissebb-nagyobb tetoválásokkal is gazdagodtak :-))












Aztán elérkezett a nap fénypontja!!!!!!!!!! Begördült MosolyVárunk kapuja elé a Kisvonat, amelyet pillanatok alatt birtokba vett kis csapatunk, majd közel egy órás nyárköszöntő - városnéző vonatozásra ment  a  fáradt, de még mindig nagyon lelkes gyereksereg.






A vonatozásból visszatérve mindenki megkapta kis búcsúajándékát, hogy a Méhecskére nézve mindig jó szívvel emlékezzen erre a gyönyörű Nyárköszöntő hétre!   :-)))



Bízom benne, hogy aki ott volt, nagyon jól érezte magát és vidám nyárköszöntő bulink sok-sok élménnyel tette gazdagabbá pénteki napjukat:)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése