2012. június 13., szerda

SóGyurkánk története




A május hónap ismét nagy izgalommal és várakozással telt  Mosoly-és KalandVárunkba! Újabb pályázatot találtunk, amely szerint ügyes kis sógyurma pályaművekkel sófalat, esetleg sóhomokozót nyerhetünk!!!

"A felnőttek meséltek nekünk valamiféle sóterápiáról, annak jótékony hatásairól, és bár nekünk fogalmunk sincs, hogy mit jelenthet, hogy "pozitív élettani és gyógyhatással van az emberi szervezetre, főleg a légzőszervekre", azt sem tudjuk, mi az, hogy "immunrendszer erősítő hatású", viszont azt már nagyjából értjük, - mert bizony sok kisgyermeknek van,- hogy asztma, allergia, nátha esetén nagyon hatékony. De számunkra a lényeg: biztos, hogy valami fantasztikusan jó dolog lehet, mert jól hangzik: sófal, sóhomokozó (vagy somokozó)?! :)"


               Belevágtunk hát!!!!!

Szorgalmasan dolgoztak az apró kezecskék a pályaművön: gyúrtunk, formáztunk, lapogattunk, nyomkorásztunk, majd nevet adtunk neki,..........míg végül elkészült a nagy mű:

                                                  SóGyurka MosolyVársárkányt röptet!!


Pályáztunk, majd vártunk.... vártunk.... vártunk....   mígnem elindult a Szavazás!!!!
Szülők, barátok,rokonok, ismerősök fogtak össze, hogy segítsenek kis csipet-csapatunknak,(ezúton köszönjük nekik nagyon, külön köszönet a mi Barbinknak - reméljük tudja miért), szavaztak és szavaztak, ..... éééssss meg is lett a jutalom - hatalmas kitartással végül egy sóhomokozó boldog tulajdonosai lehetünk:)
Dr.Wolf - amúgy ez nem egy farkas? (mi köze a farkasnak a sóterápiához? - aki ezt megfejti jutalomból kipróbálhatja nálunk azonnal és ingyen:)) ígérete szerint néhány hét múlva egy komplett sóhomokozós sószobával bővül Családi Napközink, ahol játék közben, az apró sószemcséket felkavarva a gyerkőcök maguk vigyázhatnak egészségükre... :)
Najóóó azért még mi is ott leszünk - ha mégis egy kis segítség kellene....)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése