2013. április 1., hétfő

MosolyVári húsvétolás

A gondos előkészületeinknek köszönhetően hipp-hopp elrepült a hét, és eljött a várva várt péntek,  a MosolyVári húsvétunk napja!


Kora reggeltől gyülekezett a gyerkőc-sereg a jeles napon, régi, mostani és jövőbeni Mosoly- és KalandVár-lakók jöttek el, hogy közösen ünnepeljünk ezen a szép "tavaszi" ünnepen! :)

Csodálatos, ínycsiklandozó meglepetésreggeli várta az aprónépet, és a vendégeinket, amelyért nagy-nagy köszönetet szeretnénk mondani beépített pékmesterünknek - nagyon köszi Laci ! :)

 Közös gyertyázással, énekléssel indítottuk a napot......

aztán a kibővült létszámú gyerekcsapat a húsvétról beszélgetett.







Volt ugri-bugri nyuszitorna, és körjátékozás......
















Majd húsvéti dalokat, mondókákat hallhattunk gitárkísérettel!

Johanna úgy gondolta a mi Helgánkra ráfér a segítség, így hozzájárult a gitárszólóhoz! :)
Hát így aztán könnyű!!! :)






A tízórainál benépesült az étkező, minden kisszékre jutott egy-egy törpike!!  Nagy lelkesedéssel kóstolták a JohiAnyuka, amúgy Dia által sütött fenséges nyuszitortát, nagyon szépen köszönjük az apróságok nevében is! Csodásan nézett ki, és az íze is fantasztikus volt!!! :)












A meglepetések sorozata egész nap folytatódott! Egyszer csak régi kedves - jelenleg otthon babázó- óvónénink, Ancsa  lépett be az ajtón, a kisfiával, Benedekkel, és látogatott meg minket. Mivel azonnal babyszittere is akadt Petra személyében, ő is beállt egy kicsit "dolgozni" , nosztalgiából! :)


 








Később húsvéti meglepetés-előadást láthattunk, és a rendhagyó Répamese történetbe végül a gyerekek is lelkesen bekapcsolódtak!




További meglepetésként igazi, élő nyuszik is érkeztek hozzánk vendégségbe, - nagy köszönet érte Jocóéknak - akiket kedvünkre simogathattunk, dögönyözhettünk, bár az igazat megvallva, ez lehet, hogy a kis szőrpamacsoknak nem annyira tetszett, mint nekünk!!!!

 







 










Gyorsan eltelt ez a csodás, élményekben gazdag délelőtt, és miután mindenki megkapta a MosolyVári nyuszitól a saját ajándékát, fáradtan, de nagyon boldogan indult haza a népes gyermekcsapat! 
Mindenkinek nagyon Kellemes húsvéti ünnepeket kíván Mosoly- és KalandVárunk lelkes csapata, és gyermekserege!
Továbbra is várunk minden éreklődőt nagy-nagy szeretettel Családi Napközijeinkben!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése