2013. április 27., szombat

Legyünk mi is rendőrök !?!

Április utolsó hete hatalmas izgalomban, de nagy-nagy várakozással telt Mosoly- és KalandVárunkban! Úgy is mondhatnánk, hogy a "Hatóságok hete" zajlott Családi Napközinkben! Ennyi egyenruhást, és szirénázó autót ilyen sűrűen egymásután, és ráadásul úgy, hogy azok házhoz jönnek..... és baj sem történt..... háááát nem sok ilyen pici törpike láthatott, mint a mi kis Várlakóink!!! :)
Annyi élményünk volt ezen a héten, hogy az egy beszámolóban el sem férne!!! Induljon tehát ma egy élménybeszámoló-sorozat Mosoly- és KalandVárunk legnagyobb tavaszi kalandjáról!



Hát az úgy volt, hogy békésen homokozott a kis csipet-csapat a gyönyörűséges napsütésben Családi Napközink udvarán..... 

 



aztán egyszer csak egy rendőrautó állt meg a kertkapuban.....   Hát egy kicsit mindenki megszeppent!!!

 Mert mi is futott át először a legkisebbek gondolataiban??   "A rossz gyerekeket elviszi a rendőr!!! " Hányszor hallottuk ezt a felnőttektől???!

Akinek volt egy kis félnivalója, biztos ami biztos, behúzódott a Várbörtönbe!!!! :)



Miután mindenki gyorsan átgondolta magában, hogy vajon elég jó volt-e mostanában , óvatosan megközelítették a rendőrautót, és megnyugodva barátkoztak össze percek alatt a rendőrbácsival!!!


Andrist rögtön a gumibot kezdte érdekelni,  de Natika kicsit félreértelmezte annak funkcióját, arra gondolva, hasznos lehet még ez az "izé" lovaglás közben! A mai világban ???
 
 Béci bizalma jeléül megmutatta rendőrségi helikopterét, és kicsit szemrehányóan kérdezte meg a rendőrbácsitól, ő vajon miért nem azzal jött??

 Felvilágosítást kaptunk még néhány hasznos kellékről......

aztán következett a legizgalmasabb dolog: a BILINCS!!!!
 Na, ez aztán mindenkit nagyon érdekelt!!!! És mindenkinek ezer kérdése volt: kit bilicselnek meg, hol, mikor, miért, hogyan, és lejön, nem jön le, de miért nem jön le.... ??? Rendőrbácsinknak felért egy kisebb vizsgával a faggatózásunk! :) És a legfontosabb kérdés: Tényleg a rossz gyerekeket elviszik a rendőrök????  NEEEEM! Ezt minden szülő rosszul tudja, ez már biztos!!!
A megnyugtató válasz után már nem volt mitől félnünk!!!  :)





  Ennek a fontos kérdésnek a tisztázása után.......
  Szerintetek Helga mosolya őszintének tűnik ????


És akkor következett a rendőrautó!!!  Minden kisfiú (és néhány kislány) álma!!!!
Ültetek már átlag kétévesen rendőrautóban úgy, hogy nem követtetek el semmit???
Hát a mi kis gyerkőceink most ezt is kipróbálhatták!!!  Ki-be, ki-be az autóból, megfogtak, megcsavartak, megnyomtak mindent, amit abban találtak!!! Hát ez nagyon jó móka volt!

Andriska határozottan felszólítja a bent tartózkodókat, hogy haladéktalanul adják át helyüket neki! >>>>>>>> 

<<<<<    Majd elfoglalja méltó helyét, a vezető pozíciót!!!! :)


Természetesen a hátsó üléseket is ki kellett próbálni mindenkinek! De csak szigorúan bekövetve! Hiszen bármikor felbukkanhat egy rendőr!!! :)

 Majd búcsúzóul a rendőrbácsit is megajándékoztuk!  Az biztos, hogy ő sem felejti el egy darabig a MosolyVárban töltött szép napot!!

És természetesen ki adta át az ajándékot neki, mint leglelkesebb rendőrtanoncunk, Andriska!!!

 
Boldogan, integetve, már jóbarátként búcsúztunk a kedves rendőrbácsitól, aki megígérte, hogy jövőre is szívesen ellátogat hozzánk, átismételni a ma megtanultak!!! :)
Hálánk és köszönetünk a Füredi Rendőrségnek és külön köszönet a mi Rendőrbácsinknak:)


A kicsi Szávát már a búcsúzás előtt, az udvaron elnyomta az álom, de ilyen izgalmas délelőtt után a többieket sem kellett ringatni!!!


Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi minden izgalmas dolog történt velünk még a héten, kövesd a blogunkat továbbra is! Következő beszámolónkban megtudhatod, hogy telt a kis csapat napja a mentősöknél, és a Heliporton!! Hogy mi is az? Hamarosan ezt is megtudhatod!! :)












































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése