2013. szeptember 21., szombat

Beszoktatós hétköznapok :)


Komoly munka folyik  Mosoly- és KalandVárunkban a napokban. A két családi napköziben közel tíz törpike beszoktatása folyik egyszerre, amely nagy kihívás mind a gyerkőcöknek, mind a kedves szülőknek, de a sokat tapasztalt óvónőinknek is!                                                                                              A héten Hannával bővült kis csapatunk, nagy-nagy szeretettel köszöntjük!
Nagyon édesen próbálnak beilleszkedni az új gyerekek a mindennapi életünkbe: reggelente elő-elő fordul még néhány könnycsepp a szülőktől való búcsúzáskor, de a reggeli torna, a közös tízórai idején már mindenkinek fülig ér a szája! :) 

Nagyon aktívan közreműködnek a babzsáktornában...
 

imádják a körjátékozást....
már ennyi idősen is kiválóan tudnak kirakózni.....
és bár nem értik hogy lehet az, hogy itt a szobában is szabad, deeeeee  nagyon érdekli őket  a benti sóhomokozó!!!!! :)
Barbi angolóráit már a legkisebbek is nagyon élvezik!

 








 
A komoly alkotómunkába már bekapcsolódnak az újonnan érkezők is: a héten például őszies dekoráció készült Családi Napközijeink falaira!








 A gyönyörű napsütésben hatalmas sétára merészkedtünk  kis törpéinkkel a környéken.  A nagyobbak nagyon édesen gardírozták a kisebbeket!
 








 
Az udvari játékokkal már mindenki az első pillanatokban megbarátkozott!

 




A "nagyok" büszkén vezetik be a kicsiket a mindennapi teendőkbe, így a sütés rejtelmeibe is!   Vidáman készültek hát a mosolyvári pogácsák a héten, amit aztán sikerült a csipet-csapatnak néhány pillanat alatt eltüntetni! :)

 
Így csiszolódik hát össze napról-napra megfiatalodott kis csapatunk, akik közé továbbra is nagy-nagy szeretettel várjuk az új jelentkezőket! :)  




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése