2015. március 8., vasárnap

Europethrob , már itt is megtalálhatóak vagyunk!

Kedves Szülők!
 
Alapítványunk és MosolyVár Családi Napközink új reklámfelületet talált a tájékoztatásra, a gyors és aktuális hírek, információk közlésére: a következő felületen: 


 Az Europethrob egy okostelefonra fejlesztett nemzetközi információs rendszer, ahol mától az Alapítványunk és a MosolyVár családi napközink is elérhető. 
Ezzel a programmal a nap bármely szakaszában el tudlak érni Titeket nem csak akkor amikor a számítógép előtt ültök!
Minden információt fel tudunk tölteni az adatbázisba, így folyamatosan értesülhettek a terveinkről, rendezvényeinkről, a fontos eseményekről, most már mobiltelefonon is. :) 
A programot androidos telefonokon ( ide tartozik minden telefon, ami nem iPhone) a PlayÁruházban Europethrob néven tölthetitek le, és az IOS rendszerű készülékeken (ipohne, ipod, imac,mach book) az AppStore áruházban szintén Europethrob néven tölthetitek le!
 Balatonfüreden mindenkinek a várost hozza be kezdőlapnak, és a főmenü szolgáltató pontjára rákattintva vagyunk jelen; logóink és nevünk alapján ismerhettek fel minket, majd hamarosan a Live magazin részében is láthatóak leszünk.
 A program nagyon jó, városonként böngészhettek benne és értesülhettek rajtunk kívül más eseményekről, akciókról és szolgáltatókról is!
 Próbáljátok ki!!!!
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése