2016. január 9., szombat

Havas évkezdet


Boldog Új Évet Mindenkinek! :)  


 Nekünk már megvolt!!! Csodálatos hóeséssel indult első "munkanapunk" 2016-ban, megalapozva ezzel egy nagyszerű évkezdetet apróságainknak!

Ki is használtuk gyorsan ezt a szépséges fehérséget, és nem bánva a fagyos időjárást, rengeteg időt töltöttünk kint, a jó levegőn az év első hetében, kiélvezve a tél minden szépségét!

Mindenekelőtt építettünk egy cuki kis hóembert, hogy őrizze szeretett udvarunkat! :)
A hó minősége miatt kicsit kicsi, kicsit morcos, de mégis a miénk, közös munkánk gyümölcse!!








Csöppségeink legtöbbje még soha nem találkozott "személyesen" a hóval, vagy nem emlékezhet rá - korából kifolyólag- így mindenkinek hatalmas élmény volt a hópehely-kergetés, az első hókostoló,  rajzolgatás, hóangyalka...




az első hógolyó, és hócsata....










izgalmas volt kipróbálni a hóban hintázást, na meg havas játékaink újra-felfedezése is jó móka volt!









A sok-sok "hóélmény" után jól esett azért gyerkőceinknek megmelegedni, és egy kis finomságot összedobni mosolyvári "cukrászüzemünkben":










majd lelkesen bütykölt, festegetett a kis csapat.




















Barbi nélkül nem lett volna az igazi az évkezdet, így természetesen Ő is eljött hozzánk a héten, és egy fergeteges hangulatú angolórát "rittyentett" nekünk! :)





Persze a kötetlen játékra is jutott idő: előkerültek a legutóbbi Jézuska-ajándékok:










A rendszeres testmozgás, Törpikéink alapos megmozgatása nagyon fontos része szakmai programunknak: így heti nagy tornaóránk az első héten sem maradt el, sőt, továbbra is rendszeres heti program lesz!










Kihasználva a csodás havas időjárást, naaaaaaaaagy sétára indultunk a környéken, hogy megcsodálhassuk  hólepte városunkat. Persze azért a csúszkálás is jó muri volt, és úgy haladni is jobban lehetett!!! :)


























Így indítottuk hát a csodás, havas 2016-ot családi napközijeinkben. Remélhetőleg ez a nagyon vidám hangulat, az önfeledt gyermekkacaj, a jó társaság egész évben végigkíséri mindennapjainkat! 
Várunk szeretettel minden érdeklődőt az új esztendőben is!  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése