2016. október 24., hétfő

A Baba-Mama Klub látogatása

Ez a hét is úgy kezdődött, mint a többi. Borongós, esős idővel, már valóban októberi hideggel. Ámde a Családi Napközik falain belül felpezsdült az élet: vendégfogadásra készültünk......


Bár volt szokás szerint gyertyázás....., alaposan átbeszélgettük az előző hét, és hétvége eseményeit.


 

 




 






Sokat beszélgettünk a legszínesebb évszakunkról: a különböző őszi terményekről képeket is nézegettünk....






tornáztunk ...





süteményt is sütöttünk.....



 










 éééééés vendégfogadásra készültünk!!!


Ugyanis nem más látogatott el hozzánk a héten, mint a helyi Baba-Mama Klub : kíváncsi anyukák, apukák, nagymamák aranyos kis babákkal!


Igyekeztünk a kedves Vendégeinknek ízelítőt adni mindabból, amivel mi itt a Mosoly- és KalandVárban foglalatoskodunk. :) Énekeltünk, táncoltunk, mondókáztunk...

 


 


 





 
 majd egy meglepetéssel is készültünk!
 Családi Napközink óriási változás, átalakulás előtt áll: a jövő évtől rengeteg újdonsággal várjuk régi és új kis Mosoly- és KalandVár lakóinkat. 
Ezek egyikéből kaphattak vendégeink egy kis ízelítőt Dóritól és a csipetcsapattól, akik fantasztikus gyerekjóga bemutatót tartottak!

 













 








 






Miután jól elfáradt a gyerkőcsereg a testet és lelket is karbantartó jógaórán, közös tízóraira invitáltuk kis vendégeinket.


 
 




 
Teletömött pocakkal alkotni indultak a gyerekek: Bütyköldénkben őszi gyümölcstálat alkottunk.

 




 A Bütykölést kötetlen játék, tánc, labdázás, vidám buli követte. Így búcsúztunk el kedves Vendégeinktől, akiket nagy-nagy szeretettel várunk vissza januárban is!



 







 








 Ezekkel a vidám képekkel búcsúzunk a hétre, és nagy-nagy szeretettel várunk továbbra is minden érdeklődőt hamarosan átalakuló Mosoly-és KalandVárunkba!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése