2017. október 2., hétfő

Sportos ősz

Hipp-hopp elrepült az ősz első hónapja. A múlt héten már kicsit didergős, kicsit bekuckolós, csak néha napsütéses, de mindig vidám napjaink voltak Mosoly- és KalandVár Családi Bölcsődéinkben.

Ilyenkor is nagyon fontos a kicsik immunrendszerének védelme, és - ha már kint nem is tudjuk ezt mindig megtenni, mert az időjárás ezt nem mindig engedi,- bent is rengeteget sportolunk! 
Napi rendszerességgel vannak "kis" tornaóráink, és minden héten van "nagy" tornaóránk is, amikor mindenféle eszközzel: labdákkal, kígyóval, karikákkal, babzsákokkal fejlesztjük Apróságaink ügyességét.

 

 
 




 

 


 Sportoló "szakemberek" is járnak hozzánk Törpikéink nagy örömére, hogy vidám hangulatú, játékos óráikon betekintést nyerjenek gyerkőceink egy-egy nekik való, már ebben a korban is elsajátítható mozgásformába, így vigyázva együtt a kicsik egészségére. 

Rendszeresek jóga óráink Dórival:



 

 


 








A judo Olivérrel:

 

 


 

 Barbi zenés-táncos angolórái is felérnek néha egy-egy tornaórával.:)


 

 







 







Természetesen a friss levegőn való tartózkodás is nagyon fontos, így ki is használunk minden napos pillanatot, és uzsgyi le a játszótérre! Ott előkerülnek a biciklik, motorok, rollerek, megkezdi a nagyüzemet a trambulinunk, a hinták, a csúszda, így az ottani tornaóra felér legalább két bentivel! :)

 

 



 


 











Amikor kifárad a kis csapat, és farkaséhes lesz, nagyon jól esik a mosolyvári kis konyhánkban összeütni valami egészséges finomságot: ezt hetente meg is teszik!




 








Ha úgy adódik, szívesen egymás segítségére sietnek az étkezések során: 


Aztán jöhet a kinti, sétálós,  kirándulós élmények feldolgozása, az őszi terményekkel való dekorálás, vagy egy-egy kedves őszi jellegzetes állatka, vagy növény "megörökítése" bütyköléseink során.

Bölcsiseink a héten kedves kis süniket készítettek:



 Amikor a bütykölés is véget ért, jöhet a kötetlen játék!


 







Így telnek sportos őszi napjaink a Mosoly- és KalandVárban, ha van kedved becsatlakozni, jelentkezz bátran! 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése