2018. február 4., vasárnap

Farsangoltunk, állt a bál!

Elmúlt hetünk teljes mértékben a farsangról, beöltözésről, maskarákról, báli dínom-dánomról szólt. Apróságaink nagy érdeklődéssel hallgatták az óvónénik elbeszéléseit a farsangi szokásokról, nézegették a képeket, és hatalmas lelkesedéssel vettek részt a saját farsangi előkészületekben.



 






 





 
Készültünk zenével...



 



 










és természetesen tánccal is.

 

 


 
Sütögettünk...





szépséges bohócokat gyártottunk....




 







 










 


 


 










arcfestéssel is készültünk, amiből az óvónénik sem maradhattak ki...

 






de azért a tavaszias jó időt is kihasználtuk egy kis levegőzésre! Hogyne tettük volna, mikor gépállományunk felsorakozva várt minket a csodás napsütésben!


 
 

 






Sajnos búcsúzás is jutott a hétre. Leventénktől köszöntünk el, aki nagy óvodás lett, és akinek ezúton  is kívánunk minden szépet és jót, nagyon boldog óvodáséveket.

 











Lukinak pedig a születésnapját ünnepeltük!
 Neki is kívánunk még egyszer nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok jó barátot szülinapja alkalmából!



 










 
Hipp-hopp elrepült így a hét, és elérkezett a péntek, farsangi mulatságunk napja. 
Folyamatosan érkeztek vendégeink, a kedves szülők, testvérek, és szebbnél szebb jelmezes apróságok népesítették be termeinket.
Érkezett hozzánk cica,maci, hercegnők, pókember, tűzoltó, traktoros, varázsló, boszorkány... és egyéb különös alakok. :)






 










 A jelmezek bemutatása után fényképezkedés következett: családos, barátos, tesós....

 







 







 





 
majd bábelőadás, bütykölde, közös falatozás várta maskarás törpikéinket, és a kedves vendégeket.



 







  Ezúton szeretnénk megköszönni kedves pék-, és cukrászmesterünknek, Lacinak a finom  falatokat, hogy ismét megörvendeztetett bennünket fenséges fánkocskáival, el is fogyott az utolsó morzsáig! :)

 

 







Táncos , ajándékos, meglepetéses lufipartyval ért végett a mulatság a MosolyVárban, ahol remélhetőleg idén is mindenki nagyon jól érezte magát!

 



Ezúton megragadnánk az alkalmat, hogy megköszönjük minden kedves Támogatónknak a tavalyi évben beérkezett Adó 1%-ot, melyből szerencsére sok fejlesztésünk valósulhatott meg. Továbbra is szeretnénk kérni, hogy aki teheti, támogassa Alapítványunkat idén is adója 1%-val, hogy továbbra is megvalósulhasson Családi Bölcsődéinkben a folyamatos fejlődés, gyermekeink még vidámabb mosolyáért!  :)


Köszönettel: Kata és a MosolyVár csapata






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése