2018. február 18., vasárnap

Még mindig buli!

Ugyan a farsangi időszak lassan véget ér, de ez mosolyvári Apróságaink jókedvét nem veszi el. A családi bölcsikben azóta is folytatódnak a zenés-táncos hétköznapok... és ezen ők nem is hajlandóak változtatni:  táncos lábú kislányaink nem fekete lakkcipőben, de szépséges tütükben nyomják nap mint nap a táncot. :) A kisfiúk pedig hangszeres kíséretet biztosítanak hozzá.

 



 


 










Aztán mikor kicsit elfáradnak, leülnek alkotni valami szépségeset: a héten barna medvéket ragasztottunk, akiről nem tudjuk, hogy téli álmát alussza-e még....

 

 



merthogy az időjárás maga sem tudja, hogy mit akar: marad még a tél, ami tulajdonképpen nem is volt, vagy beköszönt végre a tavasz. Egyik nap fehér hótakaróra ébredünk, és délután verőfényes napsütésben sétálunk, másnap pedig fordítva.

Az biztos, hogy mi minden lehetőséget kihasználunk a levegőzésre, kinti játékra, sétára.



 




 

Aztán a kötetlen játék bent is folytatódik:

 




 





 

 




De ugyebár nem csak játékból áll a világ! A tudomány is nagyon fontos: ezért jön hozzánk Barbi minden héten, hogy játékos, zenés, táncos, tornás angolórájával már ebben a kis korban bevezesse Törpikéinket az idegen nyelv rejtelmeibe. Az, hogy közben meg sem szólal magyarul? Ez senkit nem zavar! Kicsi bölcsiseink isszák a (z angol) szavait! :D

 

 


 




 A tudomány után általában felkötjük kis köténykéinket, keverünk-kavarunk, sütünk-főzünk, és megjutalmazzuk magunkat valamilyen saját készítésű, egészséges finomsággal!

 





A sportnak is nagy szerepe van bölcsis hétköznapjainkban. Olivér is ellátogat hozzánk hétről hétre, hogy bevezessen bennünket az okosan esés, védekezés, "csúszás-mászás" tudományába. Az ő judo-óráit is imádják! A héten meglepetéssel készült: a gyerekeket judokáknak öltöztette, így még élvezetesebb volt a foglalkozás! :)

 


 

 



 Így telnek téli hétköznapjaink a Mosoly- és KalandVárban! 
Aki nem hiszi, járjon utána! :D



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése