2018. március 25., vasárnap

Nyuszira várva




Még alig olvadt el a márciusi hó, és még mindig téli kabátban járunk, de ha igaz, néhány nap múlva ellátogat hozzánk a húsvéti nyúl! Mosolyvári Picurkáinkkal is sokat beszélgetünk mostanában a közelgő szépséges tavaszi ünnepről: a húsvéti szokásokról, jelképekről, ételekről, na meg persze, hogy már a kertek alatt leselkedik a nyuszi, aki megajándékozza valami aprósággal a jó gyerekeket.


Neki is álltak az udvari játék közben, nagy lelkesen  megkeresni a környéken járó nyuszit! :) Ki motorral, ki gyalogosan kutatott az ajándékhozó állatka után.

 
 



 









 



 
 




Keresték a babaházban, a mászóvár alatt, a hinták alatt, fölött, mellett, de egyenlőre kevés sikerrel jártak. :)

Bent húsvéti dekorációkat készítettünk a közelgő ünnepre: barkacsokrot díszítettünk...





 



 
és tojásfát készítettünk.


 


 Locsolóverset is tanulnak Laurával...


 






és továbbra is sokat szorgoskodnak a konyhában. :D



 


Közben folyamatosan zajlik új mosoly- és kalandvárlakóink beszoktatása: több kislány és kisfiú is a napokban kezdi meg bölcsis kis életét. Kinek gyorsabban, kinek kicsit lassabban zajlik a mindennapi életünkhöz való alkalmazkodás, de a lelkes gondozó nénijeinknek, az imádott judo-"edzőnknek", és a még lelkesebb gyerekcsapatnak hála folyamatosan vonjuk be a megszeppent új kis Törpikéket napi programjainkba.


 


 




 



 








Szülinapost is ünnepeltünk a héten! 
Zalánunk töltötte be a 3. életévét, melyhez ezúton is gratulálunk még egyszer, és kívánunk minden szépet, és jót szülinapos királyfinknak!
El is foglalhatta természetesen az őt megillető trónt, majd az utolsó morzsáig elfogyasztottuk a fenséges szülinapi tortáját!





 Nagyon boldog nyuszivárást kívánunk mindenkinek, és ne feledje senki, nagyon jónak kell lenni! :)

Húsvéti programunkat keressétek itt, a blogon! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése