2018. május 6., vasárnap

Dolgos rövid hét

Május első hete a hosszú hétvége miatt nagyon rövidkére, mindössze 3 naposra sikeredett! :)
És hogy mivel töltöttük? Hát rengeteg dolog belefért ebbe a pár napba.

Az úgy kezdődött, hogy az extra hosszú hétvége után dupla kellemes meglepetés ért bennünket! Először is feltöltve, megújítva találtunk kinti homokozónkat, ez már biztos, hogy azt jelenti: lassan itt a nyár, bevethetjük magunkat a benti sóhomi után a kinti homokozónkba is! Azt pedig melyik gyerkőc nem szereti???


 





 
 




 
Aztááááááán egyszer csak észrevettük, hogy a régi helyén egy szépséges, vadonatúj trambulin áll! A szánk tátva maradt a meglepetéstől! Hát persze, hogy azonnal ki kellett próbálnunk!!!


 






Hatalmas örömünket sok-sok segítéssel és persze jósággal háláltuk meg: az óvónénikkel együtt bevirágoztuk az udvart, és a Mosoly- és KalandVárat. Köszönjük szépen Balatonfüred városnak a támogatást, aminek köszönhetően színes tavaszi-nyári virágokba borult az udvarunk.

Nagyon-nagyon szorgalmasan dolgoztak az apró kezecskék. Lapátolták a földet, ültettek, locsoltak, cipekedtek....... aztán pedig együtt gyönyörködött mindenki a végeredményben.



 
















 

 











Aztán persze belefért még a hétbe az angolóra Barbival...

 



egy kis judo Olivérrel...


 

sütögetés...

 






és egy születésnapos köszöntése is!
Fercsikénk lett 2 éves, kívánunk neki még egyszer nagyon boldog szülinapot, sok-sok örömet, boldogságot és legalább annyi jó barátot! :)



Természetesen nagy titokban anyák napi meglepetéseink is elkészültek a dolgos apró kezecskék által, és mindenki átadta a pénteken érte jövő anyukájának. :D

Minden anyukát, nagymamát, és dédit köszöntünk ezúton is nagy-nagy szeretettel
ANYÁK NAPJA alkalmából! 
Sok boldogságot, jó egészséget Mindenkinek! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése