2018. május 20., vasárnap

Tűzoltók a MosolyVárban



Az elmúlt hétfőn egy őrülten izgalmas hétnek néztünk elébe, és ezt családi bölcsis Apróságaink is már jó előre megérezték!Illusztris vendégeket vártunk, és mi magunk is vendégségbe készültünk.... 
Hogy hova, és kikhez? Apránként elmeséljük, de ez egy beszámolóba nem fog beleférni! Kövessetek Bennünket folyamatosan! ;)





Hétfőn már kora reggel izgatottan jöttek-mentek, "bohóckodtak" Törpikéink az udvaron, érezték, hogy valami nagyon különleges meglepetés vár rájuk!












 Amikor felsorakoztattuk őket, hogy átsétáljunk Katáék udvarába, már a tetőfokára hágott az izgalom....

Leselkedtek be a kapun, de igazából egy darabig még nem történt semmi, csak vártunk.... várakoztunk....

 









Aztán egyszer csak egy csodaszép tűzoltóautó bukkant fel a sarkon, és egyenesen felénk tartott!! Szemük-szájuk tátva maradt a meglepetéstől, és még csak nem is sejtették akkor, hogy ezt a piros csodát egészen közelről is megszemlélhetjük....




 







Pedig, mi az hogy! A kedves tűzoltóbácsiknak hála, nem csak szemlélhettük, hanem megtapogathattuk, kipróbálhattuk, "vezethettük" ezt az életmentő csodát. Természetesen éltek is a gyerkőcök a lehetőséggel.... ki-be ugráltak a tűzoltóautóból, egymásnak adva - bár nem túl szívesen- a vezetőülést.


 






 


 




 









Persze, hogy a tűzoltósisakot is fel kellett próbálni...

 









 Sajnos egyszer minden jó mókának vége szakad: hálás szívvel nyújtottuk át saját készítésű köszönő-ajándékunkat a kedves tűzoltó bácsiknak, kevés munkát kívánva neki, de megígértetve, hogy jövőre is ellátogatnak hozzánk a Mosoly- és KalandVárunkba!








 Tűzoltós izgalom ide, vagy oda, azért az aktuális szülinapos felköszöntése soha nem maradhat el családi bölcsődéinkben! 
Ezúttal Ábelünket köszöntöttük születésnapja alkalmából, kívánva neki minden szépet és jót, örömet meg boldogságot és persze mindazt amire csak vágyik! :)














Hogy mi minden meglepetést tartogatott számunkra még ez a hét, azt a jövő héten megtudhatjátok?!
 Nézzetek be hozzánk akkor is!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése