2018. augusztus 5., vasárnap

Mesés-állatos hetünk volt

Az elmúlt héten minden az állatok, na meg a mesék körül forgott családi bölcsijeinkben. A nagy hőség azért kicsit közbeszólt, így tervezett programjaink közé sok-sok vizes is beékelődött, amit igazán senki nem bánt! :)  Próbáltátok már a vizi bombát, a vízzel töltött lufik levadászását, a fröcsi-csatát, vagy a slagfürdőt a nagy melegben? Törpikéinknek ezek mindegyikében volt része a héten!




 





De azért minden nap egy adott mese köré szövődött. A hétfő például Bogyóé és Babócáé volt. :)









Meghallgattunk természetesen egy mesét, majd állatos játékokat játszottunk, állatos fejdíszt készítettünk, és mi mást színeztünk volna, mint állatokat??? :)

 





 
A kedd a Három Pillangó napja volt. Lepkés dalokat énekeltünk, pillangókat készítettünk, majd röptettünk is! Közben persze jógáztunk egy jót Dórival is.









Egy búcsúzás is volt a héten, Bálinttól köszöntünk el. Kívánunk neki minden szépet és jót, és várjuk vissza látogatóba nagy-nagy szeretettel!

 






A szerda Micimackóról szólt. A mese után megbeszélgettük melyik állat mit eszik, majd mézet kóstoltunk. Nem is csoda, hogy ettől brummogni kezdtünk, és mackós mondókákat skandáltunk. 









 Barbi angolórája után elkészítettük Fülest a Micimackóból, és egy medvebarlangot is.

 

 










A csütörtök Malackáé volt. Meghallgattuk a Kismalac és a farkasok című mesét, 




 







majd Malackát bütyköltünk. 

 


 





Olivér judo-óráján jól megdolgoztatott bennünket. 

 






Pénteken Madagaszkárra "látogattunk el". Mesét hallgattunk meg az oroszlánról, majd mi magunk is állatokká változtunk. Zebrát készítettünk,  zsiráfot építettünk, 


ügyességi játékokat játszottunk labdákkal, ejtőernyővel, majd egy fergeteges risza-partyval zártuk a hetet! Riszálták így is- úgy is! :D :D :D

 

 


 





 


 


 





Ismét jutott egy szülinapi buli is a hétre! Ezúttal Marcit köszöntöttük 3. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot kívánunk neki még egyszer, kívánunk sok-sok örömet, boldogságot, és rengeteg jó barátot! 

 






Jövő héten minden nyarunk egyik legnépszerűbb hete következik!!! 
Aaaaaaaaaaz INDIÁN-HÉÉÉÉÉÉÉT! 
Tartsatok velünk akkor is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése