2019. október 14., hétfő

Miért pont MosolyVár?


A szeptember-októberi időszak mindig nagy változásokat hoz családi bölcsődéink, bölcsiseink életében. Többen óvodát kezdenek, emiatt elköszönnek tőlünk, és számos kisgyermek kezdi meg bölcsődékben közösségi kis életét.


Sokan még nagy dilemmában vannak, hogy menjen-e a Picur bölcsibe, vagy ne, jó-e, ha már 1 évesen "kirepül" a családi fészekből, vagy maradjon-e otthon vele Anyuka három évig? 
Nehéz döntés, az biztos.... Természetesen szerencsésebb, ha az Anyukának van választási lehetősége, tehát eldöntheti, hogy 1 évesen bölcsibe adja a gyerkőcöt, vagy otthon marad még vele babázni, mert az életkörülményei , a munkahelye "megengedi". Tudjuk, hogy vannak viszont olyanok, akik vagy a közösség miatt, vagy a lehetőségeik, esetleg a munkahelyük megőrzésének érdekében komoly döntés előtt állnak:   bölcsit kezdünk.... de hol, és milyet?

Az ő választásukat szeretnénk segíteni egy kis bemutatkozással.

MosolyVár, mint családi bölcsőde


Családi Bölcsőde……..


Hogy mitől bölcsőde azt bizonyára mindenki tudja. De hogy mitől "Családi"?

Nézzük csak….

Fotó:


Hogy hol is működünk? Hát egy családi házban. Nálunk az egyenes, üres és rideg falak helyett valami meleg, megnyugtató, valami családias veszi körül a gyerekeket. 














Itt egy kicsit minden olyan, mint otthon. 

A csoportszobák tágasak, fényesek, "gyermekbarátak", telis-tele izgalmas és változatos játékokkal.
A klasszikus játékoktól a legújabbakig színes játékfelhozatallal várjuk az Apróságokat!

Fotó:
Fotó:

Fotó:






Fotó:
Fotó: Fotó:   

Az udvarunk pedig egyenesen szuper! Trambulin, csúszda, hinta, mászóvár, homokozó és sok jármű várja az idelátogató kíváncsisággal teli Apróságokat!

Fotó:
Fotó:
Fotó:
Fotó:     

Fotó: Fotó:
Fotó:
Fotó:
Fotó:
Fotó:









Fotó:

Fotó:

A nevelők kedvesek, megértőek, pozitívak hisz szinte egytől egyig gyakorló anyák. 

Fotó:  „Mi valóban látjuk az érem két oldalát, ezért is fordulhat hozzánk bárki bizalommal!”
„Célunk hogy a gyermekek valóban jól érezzék magukat nálunk.”
„Nem csupán megőrizzük őket. Ápoljuk, szeretjük, neveljük, fejlesztjük őket, mindezt úgy hogy élményekkel tele térjenek haza, hogy anya és apa nyugodt szívvel mehessen másnap is munkába.”


Rugalmasak vagyunk, hisz minden gyermek és minden család más, és bármikor adódhatnak váratlan események.




De ami a "titok": 


Vezetőként gyakran mondogatom, hogy a MosolyVárba nevelőnek nem egy bizonyos végzettséget vagy papírt keresek, hanem „embertípust”. Papírja, végzettsége előbb-utóbb mindenkinek lehet, de ami nagyon fontos, az mögötte van: alázat a munka iránt, őszinte gyermekszeretet, rajongás a jó hangulatú munka iránt, egymás tisztelete és megbecsülése, egymás támogató szeretete, a gyermekek felé való teljes odafordulás képessége, segítőkészség, mosolygós problémamegoldó készség stb.


Fotó: Nagyon büszke vagyok rá, hogy a MosolyVár csapata a  visszajelzések alapján a legjobb, a legtökéletesebb ami csak lehet.

Ütőképes kis csapatunk kohéziója messziről érezhető és minden anyukának, apukának legnagyobb kincsét, a legprofesszionálisabb ellátásban részesíti. 


Jövő héten a beszoktatásról, és napi-hetirendünkről  olvashattok bővebben.....





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése