2009. június 9., kedd

Amire büszke vagyok!

Kincs a Mosoly Közhasznú AlapítványTalán már hallottál rólunk Te is, vagy éppen csak a logonk ismerős valahonnét. Még ugyan nem egészen egy éve működünk, de utunkat megkezdtük céljaink elérése felé.
Fő célkitűzésünk, a kisgyermekes anyukák újbóli munkába állásának megkönnyítése, segítése.
Ennek egyik formája, a MosolyVár Családi Napközink, melyet Alapítványunk a helyi igények szerint működtet. Vagy talán úgy is fogalmazhatnék, hogy MosolyVárunk a családokat segíti abban, hogy az anyukák miközben a munka világába illeszkednek vissza, gyermekeiket hozzájuk rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatásokkal várjuk.
Számos és komoly eredményt tudtunk felmutatni már az első pár hónap után is, de én mégsem erre voltam igazán büszke.
Nagy örömömre szolgál, hogy megoszthatom veletek, azt ami boldogsággal tölt el egy ideje.
A velünk kapcsolatban lévő kisgyermekes anyukák, akik energiát, időt, fáradságot nem sajnálva, kiváló pedagógusként, volt hogy gyermekeik mellett, és ami a nagy szó a mai világan, karitatíven támogatták alapítványunkat munkájukkal, ötleteikkel, hozzáállásukkal, igyekezetük gyümölcsözővé vált és könnyedén kaptak állást a pedagógusi pályán. Ez pedig - aki óvodapedagógus tudja - hogy Balatonfüreden nem kis szó.
Áldozatos, magas színvonalú munkánk olyan minőséget teremtett ilyen rövid idő alatt, ami hírünket vitte, a szakma felfigyelt ránk és általunk rájuk, így keresetté váltak.
Azthiszem, nem túlzás, ha azzal értek egyet, amit egy kedves kolléganőm mondott:
MosolyVár a legjobb ajánlólevél!
Köszönet és hála azoknak a vezetőknek, akik ily módon ismerték el minőségi munkánkat és ezáltal támogatták, segítették Alapítványunkat céljai elérésében, hiszen így még több kisgyermekes anyuka jutott álláshoz, tudott visszailleszkedni a munka világába.
Ez pedig, Alapítványunknál fáradozók számára a legnagyobb eredmény és egyben a legnagyobb elismerés!

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Nem csodálom, hogy híre ment. Fantasztikus munkát végeztek. Fürednek már régen szüksége lett volna ilyesmire. Minden elismerésem a tiéd Kati és a kis csapatodé. Minden jót kívánunk nektek. Emma és családja

    VálaszTörlés
  2. SZiasztok!
    Többek között azért szeretek a Mosolyvárban lenni, mert nagyon jó a hangulat, a gyerekek édesek és mókásak, a felnőttekről pedig süt, hogy örömmel foglalkoznak a gyerekekkel, azért csinálják, amit csinálnak, mert szeretik, értenek hozzá és sikeresek. Csodálatos embereket ismertem meg itt. Olyan felnőtteket, akik valóban komolyan veszik a gyerekeket, élvezik annak az örömét, hogy gyerekekkel lehetnek, mert ez ritka ajándék. (Sokat tanulhatunk tőlük.)
    Jaaaaj, olyan szentimentális vagyok!
    De tényleg...

    Barbi

    VálaszTörlés