2015. november 29., vasárnap

Dekorálunk, készülődünk......

Igen-igen, folyamatosan szépítgetjük, aktuálizáljuk Családi Napközijeink díszítéseit, hogy minél szebb, színesebb, vidámabb környezet fogadja a hozzánk járó kis Törpiket. A dekorálásból természetesen ők maguk is kiveszik a részüket!

Mielőtt téli ünnepeink megkezdődnek, és mindent beborít a hópehely, fenyőág, csillogó-villogó füzér, még gyorsan bemutatnánk, hogy is néznek ki a mi kis kuckóink késő őszbe borulva. :)

Már érkezéskor az évszaknak megfelelő kedves-színes ajtódísz fogadja a hozzánk betérőket, és ez a sünis-gombás motívum megjelenik Mosoly- és KalandVárunk minden helyiségében.



Mert mi másról szól az őszi természet, mint a sárguló-pirosló-lehulló falevelekről, a téli elemózsiát cipelő kis állatokról, a gyűjthető terményekről?




 
Az évszakok , és az időjárási képek is megjelennek falainkon, külön köszönet értük a nagyon kreatív, ügyeskezű óvónénijeinknek, és a lelkes kis alkotócsapatnak! :)











Bagoly úr is visszatekint ránk a falról, és a heti programot ismerteti a kedves Szülőkkel, és minden érdeklődővel.



Heti Bütyköldénk során folyamatosan zajlik az újabb és újabb dekorációk készítése, mindig az évszaknak, a közeledő eseménynek, ünnepnek megfelelően. A napokban még szépséges süniket ragasztottunk az összegyűjtött falevelekből,.......


 


és különleges, színes levelű őszi fát tenyér-nyomdáztunk.


 

















Dekorálás-készülődés ide vagy oda, szülinaposainkról sem feledkezünk meg soha! 
A napokban két kisfiúnk is egy évvel öregebb lett!!!  
Kristófot és Oszit  köszöntöttük születésnapja alkalmából.

 


 
 

 Még egyszer Istenke éltesse a legénykéket, minden szépet és jót kívánunk nekik!








Napok óta azt érezzük, hogy valami van a levegőben. Valami furcsa, de különleges, titokzatos és ünnepélyes, mindenesetre nagyon rejtélyes!!!! Mintha valaki folyamatosan figyelne minket! :) Vagy valakik!!! A minap egy különös alak jelent meg az ablakban!






Aztán még egy!!! Őt elsőre felismertük, és nagyon-nagyon örültünk neki!!! ez azt jelenti, hogy már itt jár a közelünkben, a kertek alatt, és hamarosan ellátogat hozzánk!!!!


Mi pedig nagy-nagy szeretettel várjuk!!!!



Éppen ezért nagy készülődésben van a csipet-csapatunk. Már most nagyon sokat beszélgetünk róla......

 







 dalokat, mondókákat, verseket tanulunk a fogadására, kívánságainkat soroljuk, és igyekszünk természetesen nagyon-nagyon jónak lenni! :)))





 














Kis gyerkőceink tehát nagyon-nagyon várják a jövőheti látogatásodat, az előkészületek részleteiről, heti ünnepi programunkról Te is olvashatsz még itt a blogon
 

kedves M I K U L Á S !!!!
:) 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése