2015. november 1., vasárnap

Őszi szünet - kicsit másképp!

Amikor az iskolák és óvodák népes gyereksereglete őszi pihenőre, azaz szünetre vonul, Családi Napközijeinkben akkor sem áll meg az élet, SŐT!!! Akkor indul be igazán! Nagy-nagy szeretettel fogadjuk a szünetet nálunk töltő egykori társainkat!

 
 Így történt ez a héten is! A "Nagyokkal" kibővült csipetcsapatunk egy fantasztikus szünetet töltött el, MOSOLYVÁR MÓDRA! Hogy mi minden történt velünk a héten? Mutatjuk és meséljük!!!  :)
A bemelegítő gyertyázás után vidám mondókázás, interaktív mesélés vette kezdetét : a mese nagy, közös plüssállatka dajkálásba torkolt! :)


 



Ahhoz, hogy frissen-fitten tartsuk szervezetünket ebben a ködös, párás, esős őszi időben, szükség van a mindennapos reggeli tornára. Nagy társaságban ez még élvezetesebb! :)










 
A héten a hangszerekkel ismerkedtünk, hangról, és képről! Nagy érdeklődés kísérte Mónika előadását.





 
 Fő témánk még mindig az aktuális évszakunk, így bábelőadásunk sem szólhatott másról, mint: a gombáról, meg a rókáról....




A mese megihletett minket, így
 Bütyköldénkben gyönyörű Terménygombákat készítettünk!

















A nagy munkában hamar megéheztünk, és valami édességre vágytunk. Ha nem is gombát, de valami hasonló formájú süteményt, fenséges muffinokat készítettünk!









A falatozás után horgászat vette kezdetét. Hogy hol?? Nem fogjátok elhinni: a sóhomokozónkban! Mert a Mosoly- és KalandVárban ugyebár nem ismerünk lehetetlent! :)
Na, persze ehhez először be kellett telepíteni a "zsákmányt" a "vízbe", de ez is nagyon jó móka volt!




Aztán bedobtuk a csalikat, és hajrá! :)










Egy ügyességi Nagy tornaórán is részt vett a kibővült gyereksereg a héten.
Hihetetlen szorgalmasan dolgoztak, egyensúlyoztak még a legkisebbek is! Nagyon büszkék vagyunk kis Törpéinkre! :)


 



















Szomorkás idő ide, vagy oda, a mindennapos levegőzés sem maradt el a héten sem. Jó volt látni, hogy a sok kis színes ruhás gyerkőc benépesítette az őszbe borult játszóteret! :)




















Egy nagyon jó hangulatú, mozgalmas  Őszi szünetet töltöttek el apróságaink Mosoly- és KalandVárunkban! Nagyon jó volt újra találkozni a régi társakkal, akiket nagy-nagy szeretettel várunk vissza újra, akár már a téli szünetben is! :)))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése