2017. szeptember 11., hétfő

Megújuló Bölcsődéink

Új hónapot, mi több, új évszakot kezdtünk a napokban. Családi bölcsődéinkben is új "tanév" kezdődött. Ahogy az élet rendje, hogy a nyár elköszöntével kezdődik az ősz, a Mosoly- és a KalandVárban is ez az időszak a megújulásé, a felfrissülésé.

Ilyenkor természetesen a hozzánk járó Törpikék is cserélődnek: sok 3 éves "nagy Törpike" óvodát kezd a napokban, tőlük folyamatosan búcsúzunk, KÍVÁNUNK NEKIK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, BOLDOGSÁGOS ÓVODÁS ÉVEKET! 

 
De közben folyamatosan kezdődnek a beszoktatások: sok kis Törpe a napokban kezdi meg nálunk mosolyvári kalandjait : ki sírósabban, ki vidámabban, ki aggódóbb Anyukával, ki kevésbé kétségbeesett szülőkkel. :)
Nagy kihívás ez most szülőnek, gyerkőcnek, nevelőknek, de elhiheti mindenki, néhány napon, héten belül egy erős, gyerekzsivajtól, kacagástól hangos kis csapattá érik össze a társaság. Erről szól hát a szeptemberünk.
 


 


 






EZÚTON IS SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK ÚJ KIS MOSOLY- ÉS KALANDVÁR-LAKÓINKAT A CSAPATBAN!!!

A nyári projekthetek végével folyamatosan rázódunk vissza a hétköznapokba: visszatérnek egész éves programjaink: Dóri-jóga,

 






 Barbi-angol,

 



 Olivér is heti egyszer a judo-órákkal.

 


 




Aztán amíg ilyen szép idő van, igyekszünk minél több időt eltölteni a szabadban: kint tartjuk a foglalkozásaink nagy részét:

 


 


 






Időjárástól függően kint vagy bent, de biztos, hogy minden héten bütykölünk valamit! Ilyenkor vágnak, ragasztanak, színeznek, festenek Apróságaink, mindig az évszaknak megfelelő, arra jellemző remekmű készül!




 
 Tornázunk is sokat a jó levegőn.....



 


 









 és ameddig lehet, kihasználjuk imádott homokozónkat is.



Nagyon jó móka az őszi napsütésben sor-, és ügyességi versenyezni, kötelet húzni...





 
 de akár ejtőernyőzni is a szabadban.


 

 






Ha Te is részesen szeretnél lenni a Mosoly- és KalandVár őszi programjainak, keress fel minket bátran!!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése