2018. szeptember 2., vasárnap

Elbúcsúztattuk a nyarat

Mosolyvári Vakációnk egy pillanat alatt elrepült, már az utolsó közös nyári  hetünket töltöttük együtt a múlt héten, amikor elbúcsúztattuk a nyarat, a 2018. évi mosolyvári Vakációt.

A hét elején az évszakokról beszélgettünk nagyon sokat, és az évszaktáblánkat is elkészítettük.

 








 
Kedden nyári esernyőket készítettünk, szebbnél szebbeket, pedig akkor még nem is sejtettük, hogy a hét második felében szükség lesz rájuk, idecsaltuk velük az esőt.















 A jóga Dórival most is nagyon jól esett.







Szerdán a szokásos Barbis angol következett...








 
majd labdás feladatoknak, ügyességi és sorversenyeknek szenteltük a napot. A célbadobás is nagy sikert aratott Törpikéink körében. :)



























A csütörtöki sport sem maradhatott el, Olivérrel még az udvaron tudtunk judozni egyet, ami szintén nagyon tetszett mindenkinek.









Ezután nyári virágokat készítettünk szépséges színes tésztákból,

 és egy nyárvégi fagyizás is belefért a programba.
 










Nagyon gyorsan elrepült ez ahét is, és csütörtöktől már megkezdtük a búcsúztatásokat, mert sajnos ez az időszak arról is szól: nagy 3 éveseinktől köszöntünk el ezúttal, akik hétfőn már megkezdik óvodás életüket.
Elena, Dóri, Hanna, Zsanna, Bence, Zalán kívánunk Nektek minden nagyon szépet és jót, nagyon boldog óvodáséveket, és reméljük sokáig emlékezni fogtok még a mosolyvári élményeitekre! :)
Várunk vissza Benneteket látogatóba bármikor, nagy-nagy szeretettel!












Nagyon gyorsan eljött nyárbúcsúztató rendezvényünk napja is, amely kicsit eltérően alakult a korábbi terveinkhez képest, ennek ellenére fantasztikusan sikerült!


Szeretnénk megköszönni a segítséget ezúttal is a JOCI-busznak, akivel a gyerekek most is, mint mindig élményekkel teli utazásban részesültek, aki a Koloska-völgybe szállítmányozta őket.







Továbbá hatalmas köszönet a Kűvölgy Tanyának, Szabinának és Attilának, akiknek köszönhetően állatkák is velünk tartottak nyárbúcsúztató rendezvényünkre: Abigél (a birka), Franciska (a kecske), és Nyúl (a nyuszi) így Apróságaink nagy-nagy örömére az állatsimogató egyik fő attrakciója volt programunknak.

























Miután alaposan kisimogatták magukat a gyerkőcök meghallgattak egy mesét a 3 pillangóról,...




zenéltünk egyet közösen...











aztán kincset kerestek...






versenyeztek, fociztak... 




 


 
 








 




 és végül palacsinta-partyval zártuk ide nyárbúcsúztató rendezvényünket.










   
Jól elfáradva, de nagyon boldogan tért vissza a csipetcsapat a családi bölcsődékbe, és összességében elmondhatjuk, hogy ismét egy fantasztikus nyarat zártunk a Mosoly- és KalandVárban.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése