2018. szeptember 9., vasárnap

Hello ősz, hello szeptember!

Az idei nyár is pillanatok alatt elrepült, és megint 1000 élménnyel, sok-sok baráttal lett gazdagabb minden aprócska Mosoly- és KalandVár-lakónk. 
Persze le is cserélődött csipet-csapatunk nagy része, hisz ez az élet rendje: nagy 3 éveseink többsége a nyár végén köszön el tőlünk, és kezdi meg óvodás napjait, de szerencsére sok-sok picur 1-2 éves kezdi nálunk közösségi kis életét. :) Így történt ez most is: beszoktatások folynak szépen családi bölcsődéinkben, amelyek nagyon jól haladnak! Sok-sok szeretettel köszöntjük a velünk éppen ismerkedő Törpikéket! :)


 

 A nyár elmúltával lassan visszazökkenünk a dolgos hétköznapokba: visszatérnek megszokott napi- és heti programjaink: a bütykölde, ahol a héten már az őszi esőkre készülve virágos gumicsizmákat terveztünk....





 Továbbra is rendszeresek lesznek gyerekjóga-foglalkozásaink Dórival....




 judo-óráink Olivérrel.... amíg jó idő van persze az udvaron...



 

 



 a közös sütögetések, ahogy történt ez a héten is, bizonyíték erre fantasztikusan sikerült, és pillanatok alatt elfogyott Raffaellonk! :)





 
 Angol-foglalkozásaink is hetente folytatódnak Barbival, csakúgy, mint a napi kis, és heti naaaaagy  tornaóráink amíg lehet az udvaron: labdákkal, karikákkal, ejtőernyővel, stb.





 

 




 





de ígérjük, hogy mindig jut majd elég idő a kötetlen játékra...









sok-sok sétára, kirándulásra, és sok más szuperebbnél szuperebb programra!
 Aki nem hiszi, járjon utána!!!  ;)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése