2018. szeptember 23., vasárnap

MosolyVári élet a szabadban


Nagyon szépséges őszi hetünk volt. A gyerekek a nap nagy részét a szabadban, a jó levegőn töltötték, kihasználva minden pillanatát a még nyarat idéző napsütésnek.

Rengeteget játszottak, megjáratták a kinti járműveket: motorokat, autókat, babakocsikat... :D





 







 

 



 






  A tízórai is sokkal jobban esik a szabadban...

 










 Nagyon sokat homokoztak is a gyerekek, mintha éreznék, hogy a közeledő esős-hideg őszben, télben erről hamarosan le kell mondaniuk egy időre, és a benti, sóhomokozónk veszi át ezt a szerepet.





 

















  Még az orrtörlést is itt gyakorolták, nagyon ügyesen! :)


 A gyönyörű időt kihasználva nagy sétára is mentünk..


 






Majd visszatérve a MosolyVárba saját készítésű finomsággal kényeztettünk magunkat, amit persze először el is kellett készítenünk. :)





 Amikor nem az udvaron vagyunk, a termekben folytatódnak jól megszokott heti programjaink: a kis beszokósaink nagyon ügyesen haladnak, és nagy örömmel vesznek részt foglalkozásainkon, melyekről hamarosan egyesével is részletesebb bemutatót olvashattok.

Hetente jógáznak Dórival:

 


 



 Judoznak Olivérrel...


 











 Angoloznak Barbival...


 

 






 
ezenkívül sütnek-főznek, bütykölnek, vagy éppen gyurmáznak...



 




 
de rengeteget beszélgetünk, énekelünk, mondókázunk, vagy egyszerűen csak jól megszeretgetjük egymást, vagy a nevelőket, akik egész nap vigyáznak ránk...



 



 


Az ünneplések szintén részei a mosolyvári mindennapoknak, csakúgy, mint a rengeteg meglepetés: Például mikor az egyik kedves szülő, - mint most Ábel anyukája - meglepi a csipetcsapatot egy nagy tál muffinnal: mi ez, ha nem egy újabb ok az ünneplésre? Nagyon szépen köszönjük! :) :) :)



 Ha Te is kíváncsi vagy, hogy milyen az élet a Mosoly- és KalandVárban, mi mindent tartogat még az őszi-téli időszak, csatlakozz hozzánk bátran! 
Nagy szeretettel várunk!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése