2009. február 26., csütörtök

Az első szülinap a MosolyVárban!:)



MosolyVár kis showman-je - az angolos Barbi szerint:) Szédületes egyéniség már most! :) Öröm ránézni, roppant érdeklődő, érdekes, izgalmas meglátásaival, magával ragadó személyiségével elvarázsol minket is - szóval
Ő 2 éves lett!
Komoly kor egy fiatalember számára :) és a legfőbb ideje volt, hogy ezt mi is megünnepeljük! Nagyon készültünk rá a gyerekekkel. Arra gondoltunk, szóljon ez a nap róla, ünnepeljük Őt, köszöntsük Őt!



Így megleptük Őt kora reggel egy kis pólóval, melyet a többi kisgyerek díszített ki rajzával, festésével.
Áron azonnal fel is vette és a nap folyamán Ő már ebben pompázott.
Aztán nekiálltunk és elkészítettük számára a tortát!





MosolyVár muffint kapott minden kisgyermek, akik aztán saját izlésüknek megfelelően díszíthették, ízesíthették azt. Csoda az, ha ezek után minden gyerkőcnek nagyon ízlett??:) Valljuk be őszintén biztosra mentünk:) Természetesen Áron külön díszeket, csillogó villogó micsodákat és persze a szülinapi gyertyánkat is megkapta hozzá, amit ügyesen első kísérletre el is fújt.


Kis ajándékkal, egy édes, plüss, kis pingvinnel kedveskedtünk MosolyVár nevében, mi is ezen a szép napon Áronunknak. Na és persze énekeltünk neki, tapsoltunk, jókívánságainkkal halmoztuk el Őt!
ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG KISEMBER!
LÉGY MINDIG NAGYON BOLDOG ÉS OLYAN VIDÁM, MINT AMILYEN MOST VAGY!
ÖRÜLÜNK NEKI, HOGY VELED LEHETTÜNK, VELED ÜNNEPELHETTÜK EZT A SZÉP NAPOT!

2 megjegyzés:

  1. Próbálkozom, mint névtelen egyébként Isten éltesse Áron-t!

    VálaszTörlés
  2. úgy tűnik sikerült- igaz totál más, mint nálam a megjegyzés rovat-nem is értem. A profil kijelőlése részben kiválasztottam a névtelent és a megjegyzés küldésénél meg kell várni az ellenőrző szó megjelenését- azt be kell írni és úgy lehet küldeni. Esetleg ezt az ellenőrző szóizét ki lehet kapcsolni- mert így tényleg bonyolult. Ezeket a megjegyzéseket törölhetes. Puszi, Eszter

    VálaszTörlés