2009. február 26., csütörtök

Sütögetés csana-módra:)




Farsangi előkészületeink egyik legkellemesebb és egyben a gyerkőcök által nagyon várt tevékenysége a sütés volt. Linzer tésztából készítettünk finom farsangi lekváros sütit. (Természetesen előre lesütöttünk egy adagot, hogy a töltögetés nagy élményét is élvezhessük)


Fiúk lányok mindent beleadtak, gyúrtak, lapítottak, formáztam, szaggattak. Mindenki elmélyülten dolgozott a süteményén.:)









Az instrukciókra figyelve, ügyesen utánozva dolgoztak. Amikor a tepsinkkel elkészültünk , díszítettük dióval, meggyel a tésztánkat majd betettük sülni. Egy nagyot mozogtunk és nekiálltunk a már előre kisütött linzereket töltögetni finom lekvárral.
Természetesen egy nagyon élvezetes kóstolás is belefért. Mindenkinek örömmel jelentjük, hogy az első farsangi sütésünkön a linzerünk átment a tesztelésen.)


Ezzel a sütivel várjuk majd nagy szeretettel a kedves anyukákat és apukákat, nagymamákat, nagypapákat, testvérkéket a pénteki első MosolyVár farsangon.





1 megjegyzés:

  1. Szenzációs volt a farsang! Csoda jól éreztük magunkat, nagyon családias, oldott légkör. És hát a terülj terülj asztalkával nagyon betaláltatok nálunk.....

    VálaszTörlés