2009. február 22., vasárnap

Csana - angol!


Gondoltam egy nagyot! Majd Barbara segítségével megvalósítottuk!:)
Hetente egy alkalommal (minden szerdán 9.45-től - na ez csak kb) csana - angol van nálunk. Játékos, mozgásos, énekes, vidámsággal teljes, angol nyelvvel való ismerkedés.
Már az első alkalommal is meglepően aktívan vettek részt a gyerekek, ezen a nagyon új kezdeményezésen. Pillanatok alatt befogadták Barbit, aki nagyot játszott előtte velük.
Aztán jött a sok varázslat: Teddy mackó érkezett, aki megszeretgette őket, a beszélő Barbi-zokni is bemutatkozott, majd a közös gitárral kísért ének, az együtt mozgás vagyis ahogy utána a gyerekek mondták "dzsámpolás", mind mind nagy élményt jelentett számukra :)




Közben a függöny leszakadt és mint egy viharvert part olyanná vált a helyszín, de ez sem Barbit sem a gyermekeket, sem az éppen ott lévő anyukákat nem zavarta abban, hogy kiélvezzék ezt az izgalmasan furcsa dolgot.:) (Persze nem így a férjemet, aki hazatérte után kénytelen volt helyreállítani az eredeti állapotot):)


Az anyukák, apukák számára az aktuális kis angol dalokat (már szövegileg) kinyomtatva mindig rendelkezésre bocsátjuk, hogy ha otthon a kisember valami angol dalocskát dúdol "képben legyenek"!:)



1 megjegyzés:

  1. Kedves Mosolyvár-asok!

    Nagyon szépen köszönjük az elmúlt egy hónap törődését, türelmét, segítségét, vígasztalását és minden egyes megtanult mondókát, éneket, játékot!

    A viszontlátásra! :-)

    Petróczi Lili és szülei

    VálaszTörlés