2009. március 30., hétfő

Palacsinta-projekt!:)

Házias napunk volt:)
Mivel a "gyertyás beszélgetéseink" alatt kiderült, hogy a gyerekek egyik nagy kedvence a palacsinta, gondoltam készítsük is el! Nem volt nehéz dolgom, hiszen Réka már mondta is, hogy a "mama is így szokta" - így mindig biztos lehettem benne, hogy jó nyomon járok.:) Ahogy kisült, máris kis segédjeim jobb illetve bal kezeire támaszkodtam, akik nagy lelkesedéssel estek neki a palacsinta töltögetésnek.


Réka, mint egy vérbeli háziasszony töltötte lekvárral és túróval, majd tekerte ügyesen a palacsintákat.Roland is megérkezett és gondos férfihoz illően azonnal le is tesztelte, mi is készül itt. Először a lekváros üvegbe bújt bele teljes kézfejjel, demonstrálva, hogy igen "ebben még volt - csak semmi pazarlás":)



Majd a palacsintákat vetette nagy teszt alá:)


Később ehhez a nagyon alapos minőségellenőrző munkához Réka is csatlakozott. :)



Miután Rolandnak az összes létező keze ragadt, kértem ne fogjon meg semmit a ragadós lekváros-túrós kezével, mire ő bemutatta, hogy hogyan kell palacsintát elvenni a tálról szájjal.:))






Természetesen nagy falatozás lett a serény munka vége:)




Ha pedig Te kedves olvasó most kedvet kaptál, vagy a gyerkőcök jóízű falatozását látván, megkívántad a palacsintád - Rád is gondoltunk....:)
Jó szívvel megkínálunk tálunkból:
Jó étvágyat hozzá!:))





1 megjegyzés:

  1. Ez tök jo!!!Ez tök jo!!!Ez tök jo!!!Ez tök jo!!!Ez tök jo!!!Ez tök jo!!!Ez tök jo!!!Ez tök jo!!!:D :D :D :D :D :D :D :D :D CCSAK ÍGY TOVáBB

    VálaszTörlés